Delo.bg на 4! Най-четените статии за 2018 г.

0

Измина още една година на взаимно доверие между Вас, читателите на delo.bg и нас – авторите в информационния сайт за здраве, забележителности, забава и знание. Благодарим Ви, че предпочитате нашите статии „оазиси“ сред морето от конкуренти в интернет. Вместо торта, Ви предлагаме да си припомните кои бяха най-четените от Вас теми миналата година, а обещанието от нас е, че е и през 2019-а ще Ви поднасяме най-интересното и любопитното, което ще обогати Вашия мироглед за заобикалящия свят и ще подобри здравето Ви.

№1 68 335 прочитания

Годината на Свинята идва! Ето какво ни очаква от 5 февруари 2019 г.

Годината на земната свиня е под знака на късмета! Страхотен период за печелене на пари и за инвестиране! 2019-а ще бъде изпълнен с радостни мигове, приятелство и любов към всички зодиакални знаци, защото Свинята привлича успехите във всички сфери на живота. В статията може да прочетете каква ще бъде Годината на Свинята за всеки един представител от китайския зодиак.

№2 35 339 прочитания

тип жена според месеца на раждане

Какъв тип жена сте според месеца на раждане

Този начин на определяне на типа жена може да Ви изненада, но се оказва, че според месеца, в който е родена всяка една дама, може да се каже много за нейната личност. Убедете се сами!

№3 33 899 прочитания

голи в офиса

Голи в офиса: Освободи гениталиите си – освободи съзнанието си

Ако у нас петък е познат като Ден на майстора, то Голи в офиса или Гол петък е името на последния работен ден на седмицата в един от бизнес офисите на Силиконовата долина, на юг от мегаполиса Сан Франциско в САЩ. Идеята се е родила в главата на бизнес психолога Дейвид Тейлър. Причината – да възвърне отново желанието на служителите на IT фирма в една от най-богататите части в света да работят с желание в офис тип open space, отколкото вкъщи.

№4 30 393 прочитания

подут корем

Мислите, че сте дебели? Не, имате подут корем! Ето как да се справите с проблема

Т.нар. подут корем е здравен проблем, който засяга както мъже, така и жени. Причината е натрупване на газове в стомаха и червата. Този дискомфорт е типичен след тежка храна, но има и други фактори, които могат да го предизвикат. Какво причинява синдрома „подут корем“ и как да си помогнете сами?

№5 28 692 прочитания

пръстите определят характера

Размерът на кутрето определя Вашия характер (и рисковете за здравето Ви)

Знаете ли, че може да научите много за човек, по размера на пръстите му? Може да Ви звучи малко глуповато или пък дори безумно, но ще се удивите колко точно може да бъде това за характера на всеки един човек. Просто погледнете снимката по-долу и установете кой тип сте – А, В или С! След като разберете каква е позицията на кутрето спрямо последната става на безимения Ви пръст, прочетете описанието и ще се убедите колко е вярно написаното за Вас.

№6 28 174 прочитания

свалете захарта с този лесен тридневен метод

Изчистете захарта от тялото си с този 3-дневен метод и ще отслабнете трайно

Когато се консумира захар или храни, съдържащи захар, тялото я използва, за да я превърне в енергия. Високият прием на сладко предизвиква натрупване на прекомерно количество захар в кръвта. Ето защо препоръчително е сами да контролирате приема на захар във всекидневието си. Искате да свалите ненужните килограми и да отслабнете трайно? В статията ви представяме един прост и лесен начин да го направите за три дни и да се предпазите от редица сериозни здравословни заболявания.

№7 28 112 прочитания

папиломи, брадавици, фиброми

Как да премахнете лесно фиброми, папиломи и брадавици

Въпреки че са доброкачествени, папиломите, фибромите и брадавиците представляват неприятен козметичен проблем. Тези образувания на кожата обикновено се появяват на места, където има кожни гънки – подмишниците, врата, слабините, под гърдите, коремната област и клепачите. Ето как сами да ги премахнете безопасно и безболезнено вкъщи.

№8 26 039 прочитания

Една жена на 103: Трите простички правила за щастие на Хеда Болгар

Хеда Болгар е една от най-вдъхновяващите личности на последния век! Тя е един от най-популярните американски психолози на всички времена. Родена е в Швейцария през далечната 1909 г. Типичен представител на зодия Лъв (19 август), Хеда завършва Виенския университет, където е била една от щастливките, посещавала лекции на основоположника на психоанализата Зигмунд Фройд. До края на дните си Хеда е отдадена изцяло на психотерапията. Тя работи буквално до последния си дъх и оставя много следи за поколенията след себе си от своя изпълнен с вълнуващи събития живот. Вечно усмихнатата и винаги позитивна Хеда Болгар умира в дома си в Лос Анджелис на 13 май 2013-та на 103-годишна възраст. Ето какви безценни съвети ни е завещала.

№9 24 461 прочитания

westwood, Вивиан Уестууд и нейните съвети за живота

Вивиан Уестууд: Избирайте винаги лесна любов, винаги

Преди да стане марка Вивиан Уестууд е била и продължава да е мярка за жена, не само в модните среди. Повлияна от модерното през 70-те години пънк течение модната икона създава своите първи модели. Те бързо й носят короната на кралица на пънк модата. Именно Вивиан Уестууд дава неимоверно силен тласък на модата на карето, антиполитическите щампи и безопасните игли. От един живот, изпълнен със страст и мода, дизайнерката Вивиан Уестууд ни е завещала своите десет максими за щастлив живот.

№10 24 346 прочитания

здравословна диета сваля 20 кг за 3 месеца

Кристина от Девин свали 20 кг за 3 месеца и разкри тайната на успеха си

Кристина Танева е родена е в Девин, но от шест години живее и работи в Лондон. Определя себе си като противоречива личност – силно емоционална, но и много търпелива. Има болезнено чувство за справедливост, но и комплекс „да не би да те обидих?“. Пряма е само с близки хора, дори жестока в прямотата си понякога. Обстоятелствена, критична и самокритична. Невъобразим инат, който от години се учи да контролира. Заинати ли се за нещо, няма отказване. Именно това е помогнало на Кристина да свали цели 20 килограма в рамките на 3 месеца. Как е постигнала този възхитителен резултат ли? Самата тя сподели с читателите на delo.bg.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg