Как да премахнете лесно фиброми, папиломи и брадавици

2

Въпреки че са доброкачествени, папиломите, фибромите и брадавиците представляват неприятен козметичен проблем. Тези образувания на кожата обикновено се появяват на места, където има кожни гънки – подмишниците, врата, слабините, под гърдите, коремната област и клепачите. Има няколко рискови фактори, които лекарите посочват за появата им и те са генетиката и дебелината на кожата. Образуванията са често срещани по кожата както при мъже, така и при жени, но се наблюдават по-често при възрастни хора. В повечето случаи брадавиците са еднакви по цвят с кожата, понякога са малко по-светли. Те могат са застрашат здравето Ви, ако започнат да растат или кървят.

След като забележите каквито и да е кожни образувания по тялото си, наложително е веднага да се обърнете към дерматолог, който ще вземе решение за адекватното им лечение или премахване. Част от конвенционалните лечения включват електрокоагулация, радиохирургия или лазерно отстраняване. Обикновено един курс на лечение е достатъчен, с изключение на случаите, когато брадавицата или папиломът са по-големи или фибромата е широко разпространена.

Периодът след лечението обикновено включва лечение с антибиотици в продължение на 5 дни, както и добра хигиена. През този период трябва да се стремите да не се изпотявате, ето защо най-добрите сезони, за да премахнете кожните образувания по тялото са есента и зимата, т.е. когато времето навън не е топло или прекалено горещо.

Как да използвате ябълков оцет за отстраняване на фиброми, папиломи и брадавици?

Ползите за здравето на ябълковия оцет отдавна са известни. Лечение с ябълков оцет се практикува пълноценно по целия свят. В действителност, това е един от най-полезните природни продукти, който се използва за широк спектър от здравословни проблеми, включително отстраняване на фиброми и папиломи. Киселинното съдържание на ябълковия оцет е това, което го прави ефективен при лечението на много кожни проблеми.

кожни образувания, фиброми, папиломи, брадавици, ябълков оцет

ВНИМАНИЕ: При брадавици около очите ябълковият оцет не е подходящ, защото има опасност лечението да увреди зрението Ви.

Ако желаете да ползвате ябълковия оцет за отстраняване на фиброма по други части на тялото, следвайте тези указания:

Старателно почистете областта около кожното образувание с вода и сапун.

Накиснете мястото във вода за 15 минути като ги разтривате леко с мека четка за зъби, след това подсушете добре.

Напоете памук в ябълков оцет като изцедите излишното количество от тампона. Поставете го върху образуванието като внимавате да не се размества.

Останете така за четвърт час, след което изплакнете мястото с вода.

Нанасяйте 3 пъти на ден в продължение на няколко дни или докато кожното образувание не падне.

Първото, което ще забележите е, че фибромът или папиломът става по-тъмен, изсъхва и в крайна сметка пада.

Имайте предвид, че след отделянето им от кожата, образуванията може да оставят белези, особено ако са по-големи по размер. За да избегнете това, може да използвате мехлем от невен или гел от алое вера след лечението.

Белези няма да има, ако фибромът или папиломът не е бил прекалено дълбоко в кожата.

Въпреки че изглежда лесно, трябва да бъдете изключително внимателни с това лечение.

И още ефективни и доказани природни лечебни средства:

Пийте „Златно мляко“ и вижте какво ще се случи с хроничните заболявания и метаболизма Ви

Убиец на затлъстяването! Една чаена лъжичка от тази подправка гарантира трайно отслабване с 15 кг за 3 месеца

Яжте това за закуска един месец и ще се отървете от излишните мазнини по най-деликатните части на тялото

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!2 коментара

Коментирай в Delo.bg