Ето какво ни очаква в Годината на свинята

0

Помните ли тази басня на Лафонтен:

годината на свинятаПопитали веднъж свинята:

– Каква е твоята мечта?
– Бунища да осеят равнината! Да се превърне в кочина света!

Свинята ще познаеш по мечтата…

Действително нещата не стоят точно така, според източния хороскоп и настъпващата на 5 февруари 2019 г. Година на Земната Свиня (позната още като Година на Глигана и Година на Прасето).

Ако сте родени в една от тези години, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, вие сте с този китайски зодиакален знак. Едва през 2031 г. Свинята ще властва отново с пълната си сила, според източния хороскоп.

Чистосърдечността е основната черта на родените в Годината на Свинята. Толерантни, честни и силни по дух хора се раждат в годината на последния знак от източния зодиак.

На тези хора може всеки да се довери, а те също са доверчиви и никога не се занимават с измами. Представителите на зодия Свиня никога няма да те предадат. Те държат всичко на всяка цена да бъде добре и са прочути с това, че са хората, на които най-много се възхищават. Призванието им е да служат, да се раздават и да са отстъпчиви.

Бързо забравят лошото и прощават. До края на дните си вярват, че хората са изтъкани от добрина. Често безскрупулните хора се възползват от родените в Годината на Свинята.

Не са конфликтни и са готови на всичко, за да живеят в мир. Жертвоготовни са, когато става дума за комфорта и щастието на друг човек. Няма и капка корист в характера им, а приятелите им остават до гроб!

Обичат да си угаждат, особено на трапезата – преяждат, но винаги с вкус! Това са хората от източния зодиак, които знаят как най-добре да прекарват времето си.

Главният урок в техния живот е да се научат да отказват. Те поемат емоционалните падове на приятелите си. Не се славят като приказливци, но пък започнат ли веднъж да говорят, няма нищо на света, което да ги спре, докато не изчерпат темата.

Свинята е жадна за знания и е интелектуална особа, дори я смятат за сноб.

За тези хора от голямо значение са добрият вкус, обноските и възпитанието.

Хората от зодия Свиня са отлични спортисти, особено в отборни дисциплини. Стожер за семейството са. Наивни са в любовта, обичат лесното в емоционалното обвързване. Отдадени са изцяло на своя партньор и са прочути със страстта си.

Ревниви са към постоянния човек до себе си, а ако искате да ги запазите по-дълго като приятели, просто не си позволявайте да им налагате мнението си.

Като цяло

Годината на земната свиня е под знака на късмета! Страхотен период за печелене на пари и за инвестиране!

2019-а ще бъде изпълнен с радостни мигове, приятелство и любов към всички зодиакални знаци, защото Свинята привлича успехите във всички сфери на живота.

Ето каква ще бъде Годината на Свинята за всеки един представител от китайския зодиак:

Плъх – година, пълна с щастие и просперитет!
Вол – добра година, в която имате отлични възможности да печелите пари.
Тигър – тъй като сте родени в силен и независим зодиакален знак като цяло, вие винаги правите това, което обичате. През тази година ще трябва да се научите как да се държите с другите.
Заек – изключителна година ви очаква! Лесно ще създавате нови приятели.
Дракон – за вас спокойствието на Свинята означава година на съобразяване с околните.
Змия – Тази година ще трябва да бъдете готови за битки, трябва да сте много убедителни, за да постигнете своето.
Кон – Годината на Свинята ще бъде много по-благоприятна от Годината на Кучето във всяко едно отношение.
Коза – 2019 г. ще премине с голям късмет, а всичките ви амбиции ще се реализират.
Маймуна – късметлийска ще е 2019 година!
Петел – през 2019 година трябва да обърнете внимание на качеството на вашите взаимоотношения с другите, ако искате да имате успехи.
Куче – ще разчитате само на собствените си усилия, за да успеете.
Свиня – първо задайте приоритетите си, а след това започнете да ги изпълнявате. Само при това условие ще имате завидни резултати.

годината на свинята

 

Работа

В професионален план годината за Плъх, Вол, Заек и Коза ще бъде отлична. Тези хора ще бъдат пълни с енергия и комбинативност. Ще имат предпоставки да се възползват от всяка възможност и да реализират целите си.

Техните усилия ще бъдат възнаградени между юли и октомври 2019 г. В началото на есента и към края на 2019 г. те ще трябва да работят по-усилено, ако изберат да се включат в голям проект с екипна работа.

Специалистите по Фън Шуй препоръчват да поставите в портфейлите си китайски монети, за да привлечете пари и просперитет. Може да ги пъхнете и в чекмеджето, където съхранявате фактурите, разписките, договорите и цялата правна документация, свързана с финансовия поток на бизнеса ви.

Професионалната дейност на Тигър, Кон, Маймуна и Свиня през 2019 г .: в края на февруари и през целия март е най-добре да балансирате усилията си, в противен случай рискувате да бъдете обладани от изтощение. Само през октомври и ноември 2019 г. хората от тези зодиакални знаци ще могат да постигнат всичките си цели.

Здраве

Нервността ще бъде враг през 2019 г. за Плъх, Вол, Куче и Маймуна. Ето защо не трябва да позволявате да хабите излишна енергия. Правите ли го, ви очаква стрес и постоянно безсъние. Според Фън Шуй, трябва да поставите статуетка на костенурка в западния ъгъл на дома си. За да запазите баланса, трябва да спортувате редовно.

Що се отнася до Тигър, Петел, Кон и Заек, то те ще имат завидна енергия през цялата 2019 г. И все пак, не трябва да не надценявате възможностите си. Също така трябва да съблюдавате и за правилното си хранене, тъй като в противен случай тялото ви може да излезе от равновесие. Ако поставите бамбук в западната част на дома или офиса, ще привлечете положителни енергии, хармония и просперитет.

Любов

Щастието през 2019 г. е отредено за хората от зодиите Плъх, Свиня, Заек и Куче. Вече обвързаните ще бъдат любящи и страстни, а партньорите им ще бъдат на седмото небе. 2019-а ще е благоприятна година за специални срещи за тези четири зодии.

В любовта, първото тримесечие на 2019 г. ще е много благоприятно за женените представители на зодиите Змия, Вол, Тигър и Маймуна. Ако през последните месеци от Годината на жълтото куче – 2018-а, трудностите са засенчили щастието в брачния им живот, то партньорите вече ще могат да възстановят доверието в отношенията си.

Най-щастливи в Годината на Свинята ще бъдат родните в годината на Коня, Вола, Дракона и Свинята. Тези четири знака са благословени от съдбата да бъдат дълголетни и здрави. Те ще имат отлично здраве, което от своя страна ще направи прекрасна 2019-а за любовта и кариерата.

Представителите на Змия, Плъх, Вол и Заек ще се възползват от дадените им възможности за подобряване на личния и професионален живот. Годината ще донесе късмет в любовта и брака.

Хората от китайските зодии Маймуна, Петел, Коза и Тигър ще бъдат повишени в службата или ще получат увеличение на заплатата през тази година. За хората от зодия Плъх се отварят добри бизнес възможности, които ще бъдат доведени до успехи само с дипломатичност. За останалите зодиакални знаци годината ще бъде добра в любовен аспект.

Перфектният талисман, според Фън Шуй в Годината на Свинята е фигурка на златно прасе, която ще привлече в живота ви богатство и просперитет. Щастливите числа през 2019 година са 4, 6, 8. Цветовете за късмет са жълто, сиво, кафяво и златисто. Отлични дни ще бъдат всеки 2-ри, 7-и, 10-и и 11-и ден от месеца.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg