Йоана Захариева – Йоко: Полетите с приятели са забавни и емоционални

0

Йоана Захариева, позната като Йоко Захариев е една от най-екстравагантните български поп певици. Със своя тотален хит „Hypersonic“ тя получи редици награди и затвърди името си на новатор. След кариерата си на певица, Йоана е продуцент, сценарист и главен редактор на кабаретния спектакъл „Hot Heels“, а от няколко години има частен хотелиерски бизнес. 

Специално за читателите на delo.bg, Йоана разказа cвoите забавни самолетни иcтopии с една щура компания от популярни и обичани българи и първия полет на нейните две деца. Така тя вече е част от поредицата ПЪРВИ ПОЛЕТ, в която обичани и популярни българи споделят спомените си от високо в небето!

Йоана Захариева

Първият ми полет със самолет не мога да си го спомня, но си спомяням за един от най-забавните ми полети. Моят приятел Дим Дуков беше спечелил няколко пътувания със самолет в страната. Те бяха през лятото и Дим можеше да си избере до десет човека, с които да пътува. На едно от тях бях поканена и аз, заедно с Катето Евро, Добромир Банев, Петър Антонов, Камен Балкански и други. Много колоритна група бяхме, а полетът беше София-Варна – около 30 минути. Няма да забравя какво голямо тресене беше високо в небето! Такава турбуленция за половин час! Наливахме се с уискита и 30-минутният полет ни се стори все едно сме изкарали 30 часа на борда. Беше наистина уникално, но и страшничко! А пък полетите с приятели винаги са забавни и емоционални!

Йоана Захариева

Другият ми интересен полет бе с моите две момчета преди пет години, когато трябваше да пътуваме до Венеция за круиз. Това беше техният първи полет със самолет. Трябваше два дни преди тръгването на кораба да сме във Венеция, за да покажа красотите ѝ на синовете ми. Но в деня, в който трябваше да отидем, не открих полет до там и реших да тръгнем с прекачване София-Лондон и след това от Лондон до Венеция.

Беше вечерен полет и оставих ужасяващ отпечатък у горките ми деца. 

Тръгнахме вечерта от София и на пристигане на едно от летищата в Лондон трябваше да стоим около 2-3 часа до излитането на самолета за Венеция. След кацането ни в Лондон не ни пуснаха да излезем от летището. Спахме по земята, върху куфарите, бяхме около 100 пътници и на всички ни се спеше, защото беше през нощта.Йоана ЗахариеваНа сутринта към 6.00 ч. се качихме на самолета за Венеция и се оказа, че самолетът не може да излети, защото авиотехниците са открили проблем и два часа не ни пуснаха да излезем от борда на самолета, докато не дойде друг. Два часа седяхме сгънати на тези седалки! Пълен ужас! След два часа чакане тръгнахме и след пристигането ни във Венеция децата не искаха да я погледнат, камо ли да й се насладят. Два дни седяха в хотела – то беше спане, то беше реване (смее се). Това беше първият им полет. С мен!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg