Намерете своя двойник по света! Ето как!

24

Всеки човек е уникален, но на планетата има поне още седем души, които поразително приличат на него! Знаехте ли това? И тъй като е малко вероятно всеки един от Вас да се втурне да издирва непознатите си двойници по света, трима приятели – Хари, Терънс и и Ниъм решили да създадат специализиран сайт, който може да помогне в търсенето. Предизвикателството „На лов за двойник“ започнало на 30 март тази година!

Туин Стрейнджърс – http://twinstrangers.com/ всъщност представлява фотоалбум, предназначен да помага на хората да открият идеалното си съответствие – не в смисъла на потенциален партньор, а като физическа прилика.

twinstrangers, сайт за двойници, двойник

На сайта желаещите да открият свой непознат двойник където и да е по света, качват собствените си снимки и попълват въпросник за лицевите си черти – форма на лицето, носа, устните и дори веждите. Предоставената информация се сортира и потребителят получава данни за хора с подобни характеристики.

Веднъж открил свой непознат „близнак“, той може да се срещне с него при желание от другата страна. Ако непознатият двойник откаже среща, за отхвърления потребител остава утехата, че някъде на планетата има още шестима души, които поразително приличат на него и някой от тях може да се съгласи да се срещнат някога лице в лице.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!24 коментара

  1. Луси на

    Да, само водолеят би бил напорист, да търси невъзможното дори да има малшанс от 0.01% да намери една единствена игла в амнайсет купи сено. Да, аз ги търся шестте мои двойници и ако ги намеря и се съберем на куб, това ще е най-якото преживяване!!! ВЯРВАМ ГО!!!

Коментирай в Delo.bg