С диета на японските монаси топите 10 кг за 10 дни

1

Чували сте и сте чели, а може би дори сте прилагали доста диети – някои със съмнителни крайни резултати, други тежки за изпълнение, а към трети сте подхождали с недоверие. Когато обаче става въпрос за хранителния режим на монасите от Япония, тогава нещата звучат, а и са позиционирани като статут по друг начин, към който доверието ще бъде напълно оправдано в края на периода. Ден след ден тази фантастична диета става все по-популярна в целия свят. И наистина – част от моите приятелки, които вече я пробваха в края на есента са очаровани от резултатите (твърдят, че йо йо ефект няма) и ще я започнат пак в началото на пролетта. Мисля и аз да го направя съвсем скоро 🙂 Та, за какво става въпрос!

Диета на японските монаси

Самият хранителен режим на японските монаси е по-скоро детоксикиращ за целия организъм и след това редуциращ килограмите. Причината – при него се приема един-единствен продукт и то в стабилни количества. Всички обичате ориз, предполагам! Е, значи няма да Ви е трудно да спазвате в рамките на десет дни тази лесна и питателна диета. Ето какво е нужно да правите всяка сутрин:

Диета на японските монасисварявате 500 гр ориз, към който добавяте 3-4 кисели краставички (две скилидки чесън също присъстват в рецептата, но за тези, които работата им е свързана с комуникация с хора, може да пропускат в делничните дни ароматната и много полезна подправка-зеленчук, но пък е важно да я добавяте в дните, в които почивате – т.е. започнете диетата в събота, за да може поне четири дни да комбинирате ориза и киселите краставички с чесъна – съвети на моите приятелки, при които резултатът беше невероятен!). Това е Вашата храна за целия ден. Хубаво е да не осолявате ориза, ако пък не можете, посолете съвсем минимално с хималайска или кафява сол.

Какъв е номерът? Хапвате когато пожелаете, но е препоръчително да разделите количеството ориз с кисели краставички на равни порции и да ги консумирате възможно най-бавно.

Диета на японските монасиНе си мислете, че японските монаси искат да Ви отвратят от ориза, напротив. Към количеството ориз с кисели краставички, няколко пъти в 10-дневния период може да добавяте като гарнитура свежа салата с минимално количество зехтин – сезонни марули, айсберг, спанак, киселец и т.н.

Като добавка към целия хранителен режим монасите позволяват още чаша топла вода с лимон сутрин след ставане от сън, както и чай без захар, по възможност зелен. Заедно с водата дневно трябва да приемате поне 2 л течности на ден (за да избегнете запек) като изключите напълно газираните и подсладените напитки. Забрана за 10 дни имате още за плодовете и захарта.

Успеете ли да спазите всичко дотук, 10-те килограма след десетия ден са безвъзвратно свалени от тялото Ви! Успех!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!1 коментар

Коментирай в Delo.bg