Размерът на кутрето определя Вашия характер (и рисковете за здравето Ви)

5

Знаете ли, че може да научите много за човек, по размера на пръстите му? Може да Ви звучи малко глуповато или пък дори безумно, но ще се удивите колко точно може да бъде това за характера на всеки един човек. Просто погледнете заглавната снимка и установете кой тип сте – А, В или С! След като разберете каква е позицията на кутрето спрямо последната става на безимения Ви пръст, прочетете описанието и ще се убедите колко е вярно написаното за Вас. По същия начин може да научите много за приятелите Ви и за тяхната идентичност.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Погледнете дланите си, преценете дали тези линии съвпадат и вижте какво разкрива размерът на ръцете Ви

ТИП А

==>Вие сте интроверт и не показвате чувствата си лесно. Стремите се винаги да се представите по-силни и по-независими, отколкото сте.
==>Емоционална личност сте и веднъж допуснете ли някого в живота си, знайте, че ще се чувствате доволни.
==>Презирате лъжите и лицемерието, защото не съвпадат с Вашите разбирания.
==>Резервирани сте, когато трябва да покажете чувства и емоции и искате да запазите спокойствие и стабилност.
==>Вие сте ексцентрични и арогантни, не сте и много толерантни.
==>Имате голямо сърце и сте готови винаги да се притечете на помощ. Докарвате до края всяко нещо, с което се захванете, дори и да не Ви се нрави.
==>Вечно усмихнати и позитивни сте и се радвате на всяко нещо, дори то понякога да не е толкова забавно. Вашите емоции разкриват всичките Ви мисли.
==>Вие сте затворени и студени към хора, които не познавате добре и не са Ви близки, но може де бъдете много емоционални с приятелите и семейството си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

характерът според формата на Вашите ноктиФормата на Вашите нокти разкрива характера Ви

 

ТИП В

==>Вие не сте човек, който ще направи първата стъпка към някого. Няма да разкриете чувствата си, дори и да са изгарящи.
==>Много отдадени и лоялни сте. Ако започвате нова любовна авантюра, Вие ще отдадете на отсрещния човек цялото си внимание и той/тя винаги ще бъде в мислите Ви.
==>Притежавате много чувствителна душа, въпреки че не изглежда така на пръв поглед. Често хората могат да се излъжат за Вас, защото се преструвате че не знаете нищо, за да предпазите нечии чувства.
==>Ангажирате се изцяло с всичко, с което се захванете. Докарвате го докрай като давате най-доброто от себе си за изпълнението му.
==>Изпитвате страх да не Ви наранят. Искате хората да си мислят, че нямате нужда от човек до себе си, но Вие тръпнете да откриете сродна душа.
==>Оставате спокойни във всяка една некомфортна и напечена за Вас ситуация.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

ръцете, ръце, да поглезим ръцетеРазличният цвят на ръцете издава от какво сме болни

 

ТИП С

==>Вие лесно забравяте неща, които са Ви разстроили и не сте злопаметни.
==>Не харесвате непознатото. Притеснява Ви, когато трябва да се впуснете в нещо ново и с неясен край.
==>Изпитвате уважение и зачитате винаги чуждото мнение.
==>Понякога сте деспотични и крайни в изказванията си, тъй като егото Ви е изключително високо, когато спорите с други хора. Но пък след това бързате да поднесете своите извинения на тези, които сте наранили.
==>Не обичате да споделяте своите проблеми и чувства с близки и приятели, винаги пазите неволите за себе си.
==>Много далновидни сте и знаете точно какво искате и какво не. Искате хората да могат да Ви се доверяват и да разчитат на Вас.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!5 коментара

 1. М.Василева на

  ==>Bиe cтe eĸcцeнтpични и apoгaнтни, нe cтe и мнoгo тoлepaнтни.

  ==>Имaтe гoлямo cъpцe и cтe гoтoви винaги дa ce пpитeчeтe нa пoмoщ. Дoĸapвaтe дo ĸpaя вcяĸo нeщo, c ĸoeтo ce зaxвaнeтe, дopи и дa нe Bи ce нpaви.

  „==>Beчнo ycмиxнaти и пoзитивни cтe и ce paдвaтe нa вcяĸo нeщo, дopи тo пoняĸoгa дa нe e тoлĸoвa зaбaвнo. Baшитe eмoции paзĸpивaт вcичĸитe Bи миcли.

  ==>Bиe cтe зaтвopeни и cтyдeни ĸъм xopa, ĸoитo нe пoзнaвaтe дoбpe и нe ca Bи близĸи, нo мoжe дe бъдeтe мнoгo eмoциoнaлни c пpиятeлитe и ceмeйcтвoтo cи.“

  Не мога да разбера нещо -взаимно се изключват,един път си вечно усмихнат,а друг път си затворен и студен към хората ?Това е противоречие ! на кое да вярвам ?

Коментирай в Delo.bg