Методът на д-р Рудолф Бройс бори за 42 дни ракови клетки, а излекуваните са над 45 000 души

0

Д-р Рудолф Бройс е австрийски лекар натуропат (1899 г. – 1990 г.). Той е е разработил 42-дневен режим, известен като „Тотална терапия“ (Total Therapy).

The Breuss Cancer CureД-р Бройс е автор и на книгата „The Breuss Cancer Cure“ – съвети за превенция и природно лечение на различни видове рак, сред които левкемия и други привидно нелечими заболявания. В книгата си той твърди, че с помощта на този метод повече от 45 000 хора са спечелили битката с рака и други смъртоносни болести за последните 40 години.

Медицински лица, сред които е и старша медицинска сестра от Cancer Research UK не се изказват позитивно за подобни алтернативни терапии. По думите ѝ, методът на д-р Бройс не е подкрепен с научни доказателства, а този ограничителен режим „може да доведе до недохранване на пациентите“.

Тайната на терапията на д-р Бройс

Д-р Бройс твърди, че неговата „Тотална терапия“ няма да доведе до резултати или резултатите ще бъдат значително намалени, ако пациентът не спазва стриктно неговите правила. Лечението ще бъде неуспешно и ако болният започне да го комбинира със стандартните медикаментозни методи. По думите му,

съвременните лечения на рак освен унищожаването на образуванията, елиминират и много здрави клетки.

Неговият метод е основан на стриктното пиене на сокове от органични зеленчуци, без пестициди. Консумирането на зеленчуковия сок с лекарства може да доведе до обратен ефект. Вместо изцеление и прочистване на тялото, да го натовари допълнително и да допринесе за усложняване в развитието на болестта.

В хода на програмата пациентът трябва да си прави редовно прочистване на червата (клизма), така че цялото тяло да бъде освободено от токсини. Лекуващите се по метода на д-р Бройс трябва да се разхождат на чист въздух, да правят упражнения и да им се правят масажи. От изключително значение е да се избягват стресови ситуации, нужно е да се откажат всички вредни навици, които водят до развитие на болести, включително рак.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

разходкаВсекидневните разходки удължават живота със 7 години

 

Отървете се от отрови и химикали в тялото

Терапията на д-р Бройс не е изобщо лесна, както изглежда на пръв поглед. Неговият метод за пиенето на зеленчуков сок и чайове е само част от комплексното лечение, наречено „Тотална терапия“.

Говорейки за причините, които водят до рак, д-р Бройс подчертава, че опустошителните последици от отровите и химикалите са навсякъде около нас, дори в нашите собствени домове. Има ги във всички спрейове срещу насекоми, изкуствени ароматизатори и свещи, химически почистващи продукти, дезодоранти и т.н. Ето защо е важно да се отървем от тези продукти. Част от хранителните ни навици като претопляне на храни в микровълнова фурна, замразени храни, преработени храни, храни с много консерванти и т.н. също увеличават риска от развитието на рак.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

aromatni sveshi-koritzaАроматизираните свещи вредят на здравето

 

Пост срещу рак

Според д-р Бройс, ракът е „роден“ вътре в тялото и използва протеини от храните, за да се развива. Следователно болестта може да бъде унищожена чрез постене и пиене на фрешове от органични зеленчуци. Поради липсата на хранителен протеин в тях, тялото ще започне да черпи протеин от самия тумор, което ще доведе в крайна сметка до окончателното му изчезване. Поради тази причина докато процесът на гладуване се провежда, на пациента не трябва да се дава храна, която съдържа протеини.

Тоталната терапия трябва да продължи в продължение на 42 поредни дни, което е 6 последователни седмици. В този период тялото естествено ще елиминира всички нездравословни вещества, които е натрупало от консумираните до момента храни, напитки, дори и от въздуха, който дишаме.

Във втората част на периода на гладуване започва апоптоза (смърт) на раковите клетки. Така в края на периода цялото тяло ще бъде напълно пречистено и възродено.

За лечебния процес на д-р Бройс се използват единствено кореноплодни зеленчуци, които са пълни с въглехидрати. Терапията включва всекидневна консумация на 3-5 чаши сок, направен от цвекло, моркови, целина, картофи и черна ряпа. Диетата на д-р Бройс за лечение на рак и в момента се използва в целия свят като алтернативен природен метод.

Рецепта за сок „Тотална терапия“

Съставките, изброени по-долу са в пропорции: цвекло 50%, моркови 20%, целина 20%, суров картоф 3%, и черна ряпа 2%.

лечение на ракСъставки:

300 гр цвекло
100 гр от моркови
100 гр целина
30 гр черна ряпа

Картофът (40 гр) е задължителна съставка само за лечение на рак на черния дроб!

Начин на приготвяне:

Смесете всички зеленчуци в блендер, след което прецедете, за да премахнете утайката.

ВНИМАНИЕ!
Консумирането на каквито и да е твърди вещества може да предизвика развитие на рака!

Преди започване на лечението, пийте (с лъжица) 250 мл сок на ден с обичайната храна за предразполагане на организма. Не преглъщайте природния микс веднага, а го задръжте в устата и го глътнете, когато се е образувала много слюнка.

След събуждане сутрин, изпийте половин чаша студен чай за бъбреци (има го в природните аптеки). От 30 минути до един час след това, изпийте 2 чаши топъл билков чай от жълт кантарион, мента и маточина. След още 30 до 60 минути изпийте глътка зеленчуков сок, но пак преглъщайте бавно и с много слюнка с всяка глътка.

След половин час изпийте още една глътка от зеленчуковия сок. Може да пиете от сока 10-15 глътки от сутринта до обяд, като ги преглъщате бавно и с много слюнка! Между глътките сок до обяд може да пиете колкото искате топъл или студен градински чай БЕЗ НИКАКВА ЗАХАР! На обяд изпийте половин чаша чай за бъбреци, направете същото преди лягане. В следобедните часове пийте няколко глътки чай.

nikotin-green tea, топи до 2 кг на ден, мляко, черен чай, остеопороза, сърдечни заболявания, рак

Всички течности се пият бавно и на глътки, преглъщат се, след като се смесят добре със слюнката. Чаят за бъбреци да се приема само през първите 3 седмици от лечението. По време на терапията да се пие 1 чаша студен чай от зловонен здравец на ден. Този чай съдържа малко количество радий. Приемът на малки количества чай и сок стимулира притока на слюнка и намалява натоварването на кръвта.

За рак на белия дроб и остеопороза приготвяйте чай от живовляк, исландски мъх, медуница, бръшлян и лопен. Запарете чая в продължение на 10 минути и след това пийте толкова, колкото искате – колкото повече, толкова по-добре.

При туберкулоза, можете да приемате 1 чаена лъжичка от семена на живовляк заедно с малко вода или чай.

Не забравяйте, че туморите се хранят само твърди храни! Така че, ако през тези 42 дни пиете само зеленчуков сок и чай, раковите образувания ще умрат, а човек може да живее по здравословно!

ВНИМАНИЕ!
По време на този лечебен период човек топи минимум 16 кг. Има случаи, в които пациентите отслабват доста повече.

Препоръчително е няколко дни преди началото на „Тоталната терапия“, заедно с „нормалната храна“ да приемате 250 мл от зеленчуковия сок дневно, за да може тялото Ви лесно да се адаптира към него.

Докато спазвате този режим – 42 дни, захарта, пудрата захар, месото и консервираните продукти трябва да бъдат отстранени от хранителния Ви режим напълно!

Освен лечение на рак и други тежки заболявания, смятани за нелечими, терапията на д-р Бройс може да се използва и профилактично. Това ще ускори процеса на прочистване и ще направи имунната Ви система по-стабилна. Тъй като няма нежелани странични ефекти, зеленчуковият терапевтичен микс се препоръчва и за отслабване при здрави хора.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Милен от София пребори рака с гладолечениеМилен от София пребори рака с гладолечение

 

лек за прочистване на черния дроб91-годишният дядо Ральо с рецепта за прочистване на черния дроб

 

здраве, правилно храненеЛечителят Георги Славов: 1 грам профилактика е равен на 1 кг здраве

 

Леонид-Щенников-topЦелебният метод на лечителя Леонид Щенников

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg