Милен от София пребори рака и сподели как го е направил

2

За видовете гладолечение не се говори много. По някаква неясна за мен презумпция е забранено да се споменава, че даден човек практикува гладуване като метод за лечение на дадена болест. Въпросът е „Защо?“. Защото всяко

гладолечение е дар от природата, което няма място в разбиранията на съвременната медицина.

Тя съвсем целенасочено иска да вярваме, че е единствената майка-закрилница на здравето на човека. За жалост, тази целенасочена идеология издиша с всички сили. Особено в последните няколко години, в които хроничните болести са все по-нелечими и с неясен изход.

10 мита за рака, които не са верниФактите говорят, че конвенционалната медицина не може да се справи нито с рака, нито със сърдечно-съдовите болести, нито с диабета, нито със затлъстяването, нито с алергиите, нито с автоимунните заболявания. Списъкът на нелечимите болести с методиките и практиките на съвременната медицина е безкрайно дълъг. Науката навлиза все по-дълбоко и дълбоко в научни изследвания, съвременната апаратура за диагностика е все по-напредничава. Светът е залят от хиляди видове лекарства кое от кое с „по-чудодеен ефект“ от друго, а хората са все по-болни и немощни. Ако допреди 15 години диабетът бе болестно състояние, наблюдаващо се само при възрастните, то към днешна дата множество деца по света са засегнати от тази болест.

За рак вече се гори от ранна детска възраст. Хора по на 25-30 години си отиват без време от болестта рак. Дълголетието вече е илюзия, а светът е забравил що е то здраве!

Аптеките са се превърнали в хипермаркети на „здравето“, в които с количка пред теб можеш да закупиш без рецепта и основателна причина за прием всякакви лекарство. От антибиотици до тежки транквиланти. Контрол липсва! Желание за промяна няма! Органите на реда, ангажирани за контрол на този процес, мълчат, а родителите благоговеят пред докторите, чиито лечебни методики и практики се свеждат единствено и само до изписване на лекарства. В количества! С шепи! По няколко пъти на ден!

Съвременната фармацевтична индустрия е в пълен разцвет, а информационното затъмнение е явно и непрогледно. Малцина са онези като мен и моят съпруг Милен. Ние избрахме да победим рака не благодарение на конвенционалната медицина, а благодарение на алтернативната, която трябва да приемаме като традиционна, защото тя се предава от поколение на поколение, от баби и дядовци на деца и внуци, от сестри на братя и от съседи на съседи. Традициите да се лекуваме сами в синхрон с природата, чиито жители сме ние.

Милен от София пребори рака с гладолечение

Милен не само победи рака, но и преди няколко дни пробяга маратона в София

Затова не се говори за гладолечението. Ако попитате лекар какво мисли за този метод на самолечение, той ще изложи поне 5 неясни и за самия него причини, които ще Ви разубедят, ако сте привързани към лекарствата, безполезните приказки на лекарите, които много често търпят критики, поради липса на съдържателност, инжекциите и операциите. Ако продължите разговора си с този лекар и го попитате дали той е чел поне 5 книги за гладолечението, и дали самият той е прилагат този метод, за да е така върло неубеден в неговия статут, той ще замлъкне. Ще замлъкне и ако го попитате дали е чел научните разработки на световни учени, които доказаха не веднъж вече, че

всяко гладолечение води до образуване на нови стволови клетки, които са ключът към оздравителните процеси.

Милен от София пребори рака с гладолечение

преди и след

Разбира се, говорейки за гладолечението като метод и практика на самолечение, което може да спаси живота ни, ние няма да получим разбиране от съвременната медицина, която основава своето съществуване върху продажбата на скъпи лекарствени средства за химиотерапии по здравни каси, фондове и фармацевтични компании, които на драго сърце раздават почивки из най-красивите места на планетата Земя, само и само продажбите да скачат до небето всеки ден.

Нито един лекар няма да изпусне почивка на Бора Бора в разкази колко е бил прав и Пол Брег, и Хърбърт Шелтън, и Алексей Суворин, и Войтович, и Николаев, и Генадий Малахов, че гладолечението наистина може да спаси живота ни. Никой!

Вселената обаче е устроена по друг начин, благодарение на Божията воля, която е неизчерпаема и благодарение на която ние продължаваме да сме тук и сега.

Има хора, които се занимават с алтернативни методики и практики на лечение, които не струват пътуване до Пукет в Тайланд, нито почивка на Мавриций. Методики, които не струват нищо, освен познания за нейното прилагане, информиран избор, решителност, воля и търпение.

Милен от София пребори рака с гладолечение

Нас съдбата ни събра именно с хора, които практикуват гладолечението като метод за изцеление на организма и като профилактика – превенция за дълъг и щастлив живот.

Стигнахме до тази методика, след като моят съпруг Милен бе диагностициран с рак на езика.

Дадоха му 6 месеца живот и никаква надежда, освен химиотерапия, лъчетерепия, медикаменти и какво ли още не, неприемливо за жизнения стандарт, който той си беше изградил през годините като един успешен в личен и професионален план човек. Съгласи се на макробиопсия, която е далеч по-щадящ метод от прилагания в такива случаи на пълно отрязване на езика и край на говорните способности. Въпреки стреса, страха и незнанието дали ще успее, той пое този риск, и след операцията се подложи на гладолечение, за да изкорени болестта.

Болестта не е рак. Ракът е последствието. Образуването на раковите лезии по езика са само следствие от възпалителни и гнилостни процеси в тялото, чийто изказ на повърхността е рака. Ракът „крещи“, че в организма има токсични депа, които са затлачили всички негови системи и той не може вече да функционира правилно.

Милен от София пребори рака с гладолечениеМилен и аз – Ади, се впуснахме търпеливо в прилагането на гладните дни постепенно. Започнахме с т.нар. „мокро гладуване“, което не предвижда прием на каквито и да било храни и течности, освен вода. Нейното количество се определя според специфичните нужди на отделния организъм. След като се „обиграхме“ в този метод, ние започнахме да прилагаме т.нар. „полусухо гладолечение“, което не предвижда никакъв прием на храна и никакви течности, даже и вода. Допуска се ползване на вода душ, миене на чинии, миене на зъби, но не и прием по време на гладните дни.

И двата вида гладуване са видове гладолечения. Ефектът при „полусухото гладуване“ /а някои хора прилагат и „пълно сухо гладуване“, което не предвижда никакъв прием и допир с вода/ е много по-мощен и бърз, и подходящ за хора, които, разбира се, първо, имат отлични познания какво е да гладуваш само на вода, и, второ, за онези, които са в тежки болестни състояние. Разбира се, „полусухото гладуване“, особено за хора в тежко положение, е добре да се провежда под лекарско наблюдение, което може да предприеме адекватни реакции при необходимост. За съжаление, в България, няма клиника, която да приема пациенти на гладолечение за наблюдение. Такива има в Русия и към тях се проявява особен интерес не само от руски граждани, а и от граждани от други държави.

Важно е да знаем, че гладолечението е:

 • безценно лечебно средство, дадено ни от природата, което лекува самостоятелно
 • безапелационен път към здравословен живот, дълголетие и душевна уравновесеност
 • средство, с което ние самостоятелно можем да работим с чувствената патология и нашето физическо тяло
 • форма на естествена терапия – сигурна, безвредна и лесно приложима
 • гладуването е старо като света
 • еликсир на младостта
 • магически ключ към възстановяването на собственото здраве

Гладолечението има следните важни предимства:

 • лекува без лекарства и разноски
 • без операции и инжекции
 • без смъртни случаи и неуспехи, ако се прилага правилно
 • бързо
 • подмладява и освежава целия организъм
 • насища организма с жизнена енергия и магнетизъм
 • пред човека се разкриват възможности, укрепващи го физически, душевно и духовно

Разбира се, повечето популярни критични статии за гладуването са написани от хора, които нито веднъж в живота си не са пропуснали дори и едно ядене! Това е съвсем в реда на отношението на конвенционалната медицина към този метод, който „ограбва“ безпочвените предимства на скъпоструващите вливания за химиотерапия.

Милен от София пребори рака с гладолечение

Процесът на гладуване влияе върху двете човешки форми: физическата и полевата (психика). То тренира жизнената сила на организма, възстановява и обновява, изчиства органи, тъкани, съдове, системи; изчиства съзнанието от патогенни психологически задръжки; организмът се самоизчиства, самоизлекува и самовъзстановява; човек чувства непознат до този момент прилив на енергия;

гладолечението изчиства енергийните полета и човешкия ум.

Няма лекарствено средство, оперативна намеса или такава от друг характер, която да възражда организма така, както прави това гладолечението.

Щастливи сме, че по пътя на промяната, който поехме, след като чухме диагнозата „рак“, срещнахме хора, които ни подсказаха, че има и други методики и практики, които наистина помагат да оздравееш и да се радваш на щастлив живот.

Повече за Ади и Милен Цанови, можете да научите от техния блог „Удоволствието да бъдем здрави!“ и от Facebook групата „Удоволствието да бъдем здрави!“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

здраве, правилно храненеЛечителя Георги Славов: 1 грам профилактика е равен на 1 кг здраве

 

Леонид-Щенников-topЦелебният метод на лечителя Леонид Щенников

 

проф. Иван Павлов Неумивакин, рак, диабет, множествена склероза, ПаркинсонРак, диабет, Множествена склероза и Паркинсон не съществуват, твърди проф. Неумивакин

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!2 коментара

 1. Володя на

  Ади и Милен, много се радвам за вашия успех! Само влюбените в живота намира път!

  … Сухото „гладуване“ (тук и в подобните статии „гладуване“ е неправилно употребявано, за по-лесно възприемане от масовия читател…) причинява огромен разход на калций от кости и зъби. Неправенето на клизма причинява ненужно създаване на гниещи/ферментационни и подобни ВРЕДНИ процеси в областта, където и без това имаме най-голям разход на енергия. В критични състояния този допълнителен разход на ресурс може да е пагубен… Според мен трябва да се използва само в много крайни случаи, когато много голям специалист го е препоръчал. Да се използва съвсем кратко – 1-2 дни, СЛЕД пълно и цялостно очистване на тънките и дебелото черва… И по-добре да не се използва. Дори при въздържане от храна с пиене на вода, в червата се отделят – всеки ден – силно отровни съставки, които всекидневно се отмиват с клизма.
  Но, браво на вас! Победителите никога не ги съдят!

  • Соломон на

   Володя, преодолял ли си рак? Откъде произлиза опитът, който имаш? Това с клизмата ми се вижда против природата. Мечките ядат растения, да се почистят от храна по естествен път. Ситуацията е предвидена от майката природа. Болното животно просто не пие и яде и е в покой, докато тялото се справи с проблема. Клизма преди спешна операция – да, но за мен манията за клизми е педерастия и то безполезна.

Коментирай в Delo.bg