За жената: Как да увеличите бюста си без да напълнеете

0

Всеизвестен факт е, че когато наддаваме на тегло, гърдите също растат. Причината е в това, че бюстът е изграден от мастна съединителна тъкан, както и останалата част от тялото ни. Всички жени имат различна телесна структура – някои имат по-плътни гърди с по-малко мастна тъкан, а други имат повече мастна тъкан. Ето защо, гърдите на всяка жена растат или отслабват по различен начин, а повечето жени мечтаят да има по-голям бюст.

Въпреки че наддаването на килограми за някои е най-лесният начин да уголемят гърдите си без операция, не всяка дама иска да напълнее само и само, за да уголеми размера на чашката на сутиена.

Има и друг, естествен начин, който би помогнал за по-доброто самочувствие на дамите!

Увеличаване на гърдитеПросто трябва да се направят някои незначителни промени в начина на живот. В това число тематични упражнения и определени лечения с билки, с които ще постигнете целта си, без да качвате излишни килограми.

Промени в начина на живот

Това какво Ви се хапва, а също какво и колко тренирате, играе значителна роля за размера на гърдите. Упражненията са от решаващо значение. Има няколко специфични движения, които ако се прилагат последователно и системно, ще доведат до желания ефект, а именно

по-голям бюст.

Някои от най-ефективните съчетания са лицеви опори, вдигане на гири, коремни и гръдни преси. Те могат да помогнат да се изгради мускул в областта на бюста, уголемяване на гърдите и запазването им в добра форма.

Всички тези упражнения са доста лесни, ще отнемат няколко минути от времето Ви, но пък ефектът след това е зашеметяващ.

Ето как можете да изпълните едно от най-ефективните упражнения:

Упражнения за гърдиЗапочнете с коригиране си тренировъчната си пейка до 60 градуса. Вземете 2 гири, легнете на пейката и поставете гирите върху бедрата си. След това вдигнете гирите до височината на раменете с дланите обърнати напред. Изтласкайте ги право нагоре във въздуха над гърдите си, а след това бавно ги върнете обратно. Продължете с поне 3 серии по 10 повторения.

Бельото Ви също е от водещо значение. Доста голям сутиен може да направи гърдите Ви да изглеждат по-малки, увиснали а и цялостно по-малко привлекателни, отколкото са в действителност. Винаги избирайте правилния размер сутиен, както и дрехи, които правят гърдите Ви да изглеждат по-привлекателни (например по-ниски деколтета).

Масаж на гърдите

Това е един чудесен начин да подобрите кръвообращението в гърдите и усвояването на хранителните вещества в тялото.

Масаж на гърди

В резултат на масажа, размерът на гърдите Ви ще се увеличи. За най-добри резултати масажирайте гърдите си всекидневно.

Билково лечение

Някои билкови методи са известни със способността си буквално да изваят женския бюст и да го направят по-внушителен, без странични ефекти! Ето и най-ефективните билки за това:

Сминдух: Тази невероятна билка стимулира производството на пролактин, който пък помага за увеличаване размера на гърдите.
Копър: Тази билка и семената й са богати на флавоноиди, които засилват растежа на гръдните тъканни клетки.
Сау Палмето (Saw Palmetto): Тази билка контролира излишния тестостерон, който спъва развитието на бюста. По този начин този дар от природата стимулира растежа на гърдите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Шест природни храни за естествено увеличаване на бюста6 растения за естествено увеличаване на бюста

 

Как да Как да „носим“ бюста си

 

 

По-голям бюст без операции и без качване на килограмиПо-голям бюст без операции и без качване на килограми

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg