Прочутата 8-дневна диета на лечителя Петър Димков топи неусетно килограми (точен режим)

16

Прочутият лечител Петър Димков ни е завещал чудесен хранителен режим, след който душата и тялото ни сякаш се прераждат. Тази осемдневна диета топи неусетно килограми. Достатъчно е да правите само два пъти в годината този лесен за изпълнение режим и ще се усетите леки като перце не само тялом, но и духом! Доказано е от хора, които са спазвали диетата, че не само сваляте килограми без йо йо ефект, но и пречиствате токсините от организма си. Убедете се сами колко е лесна за спазване!

ПЪРВИ ДЕН

Сварете килограм картофи и го разпределете на равни порции, за да Ви стигнат през целия ден. Забранено е да се използват каквито и да е подправки, дори мазнина или сол.

ВТОРИ ДЕН

Денят е определен само за кисело мляко. Три кофички нискомаслено кисело мляко сутрин, обед и вечер са достатъчни, за да се чувствате добре и във форма. Ако не обичате кисело мляко, може да го замените с неограничено количество печена или варена тиква, но без никаква захар.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

рецепта за силен имунитет с черен бъз на Петър ДимковРецепта на лечителя Петър Димков с черен бъз за подсилване на имунитета

 

ТРЕТИ ДЕН

Зеленчуци и плодове предвижда третия ден от хранителния режим на Петър Димков. Цялото дневно количество не трябва да надхвърля 1500 гр. Ако не сте привърженици на суровоядството, може да сварите плодовете и да приготвите на пара зеленчуците. И тук са строго забранени мазнината, солта и захарта.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН

Неограничено количество печена или варена тиква, но без никакви подсладители.

ПЕТИ ДЕН

Сварете си три яйца сутринта и хапвайте по едно за закуска, обяд и вечеря, но отново без мазнини и сол.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Лили ДимковаЛили Димкова, дъщеря на лечителя Петър Димков: Няма нищо по-силно от положителната мисъл

 

ШЕСТИ ДЕН

Денят е посветен пак на зеленчуците и плодовете, но този път количеството е доста по-малко – едва 500 гр.

СЕДМИ ДЕН

Млечен ден е седмият – три кофички кисело мляко (нискомаслено). За разнообразие, може да замените едно или две от храненията с неограничено количество тиква – варена или печена, но без захар или с 300 грама варено пиле.

ОСМИ ДЕН

Последният ден от този чудодеен хранителен режим е посветен само на водата. През целия ден изпийте 1,5 л вода, която я разпределете на шест-седем приема.

Ако сте доволни от резултата, може да преминете след осмия ден към стандартния си режим на хранене. Ако пък искате да задържите стопените килограми, направете повторно лечебната диета на Петър Димков.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!16 коментара

      • Ваня Минчева на

        Представеата диета не е пълна. Аз я правих преди 20 годни и наистина има страхотни резултати – 12 кг за 6 седмици. Освен диетата се проема специлен билков чай от 8 билки 15 мин преди ядене, 30 мин след ядене за изхвърляне на течностите от организма, изгаряне на мазнини и подобряване на метаболизма. Освен това се приема сок от лимон, ром и подправки 10 мин преди ядене за подсилване на организма. Задължтелно трябва всеки ден да ходите по голяма нужда и да се правят упражненията, които докторът преоръчва. Чаят и упражненията са много важни и освен това 2 часа ходене пеша на ден. Всчко това подробно описано ще намерите в книгата на д-р Димков. Ако искате да постигнете добър ефект, първо я прочетете. Успех!

Коментирай в Delo.bg