Природна рецепта сваля 2 диоптъра само за 2 месеца

0

Непрекъснато увеличаващите се часове, които човек прекарва пред монитора на лаптопа или компютъра си неминуемо оказват влияние върху неговото зрение. За да запазим очите си и дори да свалим очилата завинаги, са нужни 3 прости, но ефективни съставки събрани в лесен микс от природни продукти.

Част от екип на delo.bg изпробва и реши да сподели с Вас лесната и ефикасна рецепта, която трябва да се изпълнява 2 месеца, за да има смисъл:

кисело мляко, магданоз и коприва сваля диоптъра и пази сърцето1 връзка магданоз се нарязва на максимално ситно, след което се смесва с 1 кофичка кисело мляко. Нужно е получената смес да се раздели на 3 равни части, които да се консумират на 3 пъти в рамките на деня /сутрин, обед и вечер/. Така се продължава 1 месец. След това, към сместа се добавят връхчета от прясна коприва. Приемът на новополучената смес продължава още 1 месец.

Според авторите на диетата, свалянето на 2 диоптъра в рамките на 2 месеца е напълно реалистичен резултат. Има случаи, публикувани от хора в интернет с много по-увредени очи, които също са се възстановявали напълно.

Това, което е сигурно и за което можем да твърдим 100% са безспорните качества на магданоза, копривата и киселото мляко. Постигане на желания резултат става само с постоянство при употребата на този лечебен микс.

И още ценни съвети за добро зрение:

Тинктура от глог сваля диоптъра и помага на сърцето

Чудотворната рецепта на проф. Филатов за добро зрение

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg