Петър Димков: Обновявайте често гардероба си, старите дрехи попиват енергията ни

0

Когато човек се променя, трябва да смени и своите дрехи. В това е категоричен големият народен лечител Петър Димков, който ни е оставил в наследство множество мъдри съвети, които не са свързани само с лечението.

През годините се е доказало, че всяка една наша вещ, попива от енергията ни, което се отнася най-вече за дрехите, с които „сме си най-близки“ и които играят ролята на втори пласт кожа. Това е и причината те да поемат не малко от настроението, здравето, емоциите които ни се случват, както и от заобикалящите ни събития.

Petar-Dimkov

д-р Петър Димков

Лечителят е категоричен, че трябва да сме много внимателни към облеклото си, дори като сме с него само пред огледалото.

Към драстична смяната на дрехите трябва да прибегнем, когато имаме нужда от сериозна вътрешна промяна. Тогава незабавно трябва да си обновим гардероба и да изхвърлим старите си дрехи. Това дори е вид терапия, защото отървавайки се от старите дрехи, ние се спасяваме и от лошата енергия.

Петър Димков е на мнение, че цветовете също говорят много. Избирайки тъмните дрехи, то ние почерняме душите си и не вярваме в светлината. Затова трябва да заложим на по-цветни, по-свежи дрехи, каращи ни да се усмихваме и да гледаме по-ведро на заобикалящия ни свят.

При нужда от нова посока в живота Ви трябва да изхвърлите и дрехите, с които сте имали и добри, и хубави моменти, за да дадете нов път за по-доброто бъдеще. Колкото и да Ви е странно, излишно и дори безсмислено – го направете, а резултатите ще дойдат сами, категоричен е д-р Петър Димков.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg