Д-р Уайт: С тази лесна рецепта с тиква сваляте кръвното, холестерола и кръвната захар

0

От хипертония и високи нива на холестерола страдат хора, които имат лош режим на хранене. Боледуващите хапват основно нездравословна храна, изкуствени захари, пържени и преработени храни, а всички те водят до множество сърдечно-съдови проблеми.

Високите нива на холестерола могат да доведат до натрупване на артериална плака и да причинят атеросклероза.

Това състояние стеснява артериите, забавя или блокира напълно притока на кръв към сърцето. Ако притокът на кръв към сърцето е ощетен заради запушени артерии, резултатът е увреждане на сърдечния мускул, а оттам в повечето случаи следва инфаркт.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Първа помощ при инфаркт с изпитано и ефикасно средствоПърва помощ при инфаркт с изпитано природно средство

 

Ако имате висок холестерол, вероятно сте чували за най-различни лечения – конвенционални и алтернативни, а може би дори да сте опитвали някои от тях. Някои са ефективни, други – не толкова, но ние Ви предлагаме идеалното средство за превенция, което може да даде ефективни резултати и то за кратък период от време.

свалете холестерола с тиква

д-р Кристофър Уайт, кардиолог

Рецептата, която Ви предлагаме е препоръчана от кардиолога д-р Кристофър Уайт. Той също е водил лична битка с холестерола, но не е успял да намери подходящо лекарство, с което да редуцира високите нива. Той открил тази рецепта, опитал я и само за месец успял да намали всички завишени параметри и да ги върне към нормалните равнища. Преди да започне лечението си, показателите на урината му, холестерола, глюкозата, липидите и триглицеридите били изключително завишени и заплашвали да предизвикат сериозни усложнения.

Д-р Уайт бил изненадан, когато само след месец направил нови изследвания на кръвта. Те показали перфектни стойности. Всяка година кардиологът повтаря лечението и го препоръчва на всеки, който страда от подобни здравословни проблеми.

Тази рецепта е 100% натурална и всичко, което Ви трябва, е

парче сурова тиква (около 300 гр) и чаша хладка вода – 200 мл.

свалете холестерола с тикваОбелете тиквата и я нарежете на парчета. Добавете ги в блендер и сипвайте постепенно вода. Разбивайте, докато не получите хомогенна смес тип смути. Приготвяйте сместа непосредствено преди консумация и я пийте всяка сутрин, 20 минути преди закуска. Ако пиете този природен лек всеки ден в продължение на месец, ще бъдете изумени от резултатите. Направете си кръвен анализ преди да започнете лечението и месец по-късно. Сравнете показателите и ще осъзнаете колко ефективна е тази простичка рецепта.

Тиквата отпушва артериите и намалява нивата на холестерола като ги изхвърля от организма чрез урината.

Ще се почувствате невероятно и, което е по-важното – ще бъдете здрави!

Опитайте и оценете ефекта на природния лек сами! Не пропускайте да го споделите с приятели и роднини, за да може и те да се възползват от него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Първа помощ при инфаркт с изпитано и ефикасно средствоПомага ли лютият червен пипер при инфаркт

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg