Delo.bg на 5! Най-четените статии през 2019 г.

0

Първите пет! Пет години и над 5000 уникални статии с новини от България и света, интервюта, впечатляващи лични истории, теми за здраве, изкуство, почивка, забавление и спорт. Благодарим Ви за доверието! Днес, на рождения ни ден, по традиция Ви предлагаме да си припомним и най-четените заглавия от 2019 г. А нашето обещание и през 2020 г. се запазва – очаквайте още много вълнуващи теми от авторите на delo.bg!

№1 113 008 прочитания

свалете захарта с този лесен тридневен метод

Изчистете захарта от тялото си с този 3-дневен метод и ще отслабнете трайно

Когато се консумира захар или храни, съдържащи захар, тялото я използва, за да я превърне в енергия. Високият прием на сладко предизвиква натрупване на прекомерно количество захар в кръвта. Ето защо препоръчително е сами да контролирате приема на захар във всекидневието си. Искате да свалите ненужните килограми и да отслабнете трайно? В статията Ви представяме един прост и лесен начин да го направите за три дни и да се предпазите от редица сериозни здравословни заболявания.

№2 72 545 прочитания

здравословна диета

Най-здравословната закуска: прочиства тялото от токсини и мазнини и топи 5 кг за месец

Специалисти по диететика препоръчват тази напитка (тип смути или по-рядка каша), която може да помогне и на Вас със синдрома на мързеливите черва и ликвидирането на мазнини от тялото.

№3 59 589 прочитания

паразити

2 мощни съставки чистят паразити и топят мазнини

Всички паразити използват човешкото тяло като хазяин, плащайки „наем“ само с причинени нерви и дискомфорт. Малките гадинки приемат и използват хранителните вещества на организма като гостоприемник и по този начин му вредят бавно и коварно. Паразитите имат различни форми и имена. Едно е ясно – те са нежелани гости в тялото ни. С години може да имаме паразити, но да не ги усещаме. Сериозни здравословни проблеми и главоболия могат да ни причинят малките коварни организми. Ето защо със статията Ви предлагаме лесен и природен начин, с който ще се избавим от тях.

№4 55 428 прочитания

тип жена според месеца на раждане

Какъв тип жена сте според месеца на раждане

Този начин на определяне на типа жена може да Ви изненада, но се оказва, че месецът, в който е родена всяка една дама, разкрива много за нейната личност. Убедете се сами!

№5 53 100 прочитания

Годината на Плъха

Годината на Плъха – какво ни очаква през 2020 г.?

От 25 януари 2020 г. започва Годината на плъха, в частност Годината на металния плъх. Той е наследникът на Годината на свинята. В статията – всичко, за което трябва да сте подготвени през 2020 година.

№6 49 663 прочитания

подут корем

Мислите, че сте дебели? Не, имате подут корем! Ето как да се справите с проблема

Т.нар. подут корем е здравен проблем, който засяга както мъже, така и жени. Причината е натрупване на газове в стомаха и червата. Този дискомфорт е типичен след тежка храна, но има и други фактори, които могат да го предизвикат. Какво причинява синдромът „подут корем“ и как да си помогнете сами? Вижте в статията!

№7 49 124 прочитания

папиломи, брадавици, фиброми

Как да премахнете лесно фиброми, папиломи и брадавици

Въпреки че са доброкачествени, папиломите, фибромите и брадавиците представляват неприятен козметичен проблем. Тези образувания на кожата обикновено се появяват на места, където има кожни гънки – под мишниците, врата, слабините, под гърдите, коремната област и клепачите. Ето как сами да ги премахнете безопасно и безболезнено вкъщи.

№8 47 828 прочитания

жена пребори рак с ананас

Лекарите й даваха 5 години живот, а тя пребори рака като яде тези три плода (видео)

Кендис-Мари Фокс чува страшната диагноза „рак на щитовидната жлеза“ преди години. Не се доверява на традиционната медицина, отказва химиотерапия и вместо това започва да практикува йога и да пие прясно изцедени сокове. Съпругът й не се вписва в здравословната й програма, затова тя го напуска. Но тайното й оръжие срещу агресивните ракови клетки е един плод. Жената, на която лекари даваха само пет години живот, разказва своята история…

№9 47 646 прочитания

косата предсказва инфаркт

Косата предупреждава за инфаркт месеци по-рано

Една от най-честите причини за смърт в световен мащаб е сърдечният удар (инфаркт). Знаете ли, че тялото Ви дава знаци месеци преди този тежък здравословен проблем да Ви връхлети?

№10 47 050 прочитания

липоми

Три изпитани домашни рецепти за премахване на мастни натрупвания (липоми) по тялото

Липомите са мастни натрупвания по определени места от човешкото тяло. Те най-общо представляват доброкачествени тумори, които са напълно безвредни, но пък са неестетични. Най-често възникват по дланите, шията, под мишниците, главата, без значение от възрастта на индивида. На този етап учените не са успели да установят каква е причината за образуването на липомите. Специалистите смятат, че появата им не е свързана с високите нива на холестерола или затлъстяването. Знаете ли, че има природен начин за лечение на липоми, с който да избегнете скалпела?

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg