2 мощни съставки чистят паразити и топят мазнини

5

Всички паразити използват човешкото тяло като хазяин, плащайки само с причинени нерви и дискомфорт. Малките гадинки приемат и използват хранителните вещества на организма-гостоприемник и по този начин му вредят бавно и коварно. Паразитите имат различни форми и имена – острици, хелминти, глисти, аскариди и др. и могат да виреят в целия организъм. Те живеят най-често в човешките черва. Едно е ясно, паразитите са нежелани гости в тялото ни. С години може да имаме паразити, но да не ги усещаме. Сериозни здравословни проблеми и главоболия могат да ни причинят малките коварни организми. Ето защо Ви предлагаме лесен и природен начин, с който ще се избавим от тях.

паразитиЗнаете ли, че всички паразити обичат сладкото и живеят комфортно в сладка среда и във всичко, което се трансформира в захарна среда.

Ако имате паразити в червата, значи е налице натрупване на захар, т.е. поддържате сладка чревна среда. Когато ядете много сладки неща, създавате условия за натрупване на излишна слуз в тялото. Именно тази среда е отлична за развитието на гъбички и бактерии и за тяхното размножаване.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

как да изчистим мазнините от тялотоТри лесни стъпки, с които ще изчистите бързо мазнините от вътрешната част на бедрата

 

Най-добрият начин да изхвърлите паразитите от тялото си и да ги оставите да гладуват, е да премахнете сладките и зърнените храни от Вашия хранителен режим. След като се отървете от паразитите, Вие ще бъдете изумени колко много енергия ще имате! Ето една рецепта, която ще ви помогне бързо и лесно да премахнете малките гадинки от червата:

Всичко, което Ви трябва е:

100 гр ленено семе
10 гр сушен карамфил

 

Смелете в мелничка тези две мощни природни съставки до получаването на прахообразна смес. Приемайте 2 супени лъжици всяка сутрин в продължение на 3 дни. Може да преглъщате с топла филтрирана вода или просто добавете количеството към Вашата закуска. След 3 дни направете 3-дневно прекъсване и повторете отново три дни с тази природна смес. Продължете този процес в същия порядък – 3:3 в продължение на един месец. Повтаряйте прочистващата процедура 3-4 пъти в годината. Гарантирани резултати за изчистване на паразитите от тялото и още нещо – тази комбинация помага да стопите излишните мазнини в тялото. Опитайте!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!5 коментара

  1. Румяна на

    Дебели, защото не приемат нищо за очистване, а само се тъпчат за удоволствие!
    Само един месец без хляб и тесто и човек се възстановява!

    • Доставчик на справедливост на

      От хляба не се пълнее. Не трябва де се смесват храните. От десертите се пълнее, когато се яде след ядене. От тестените сладки се пълнее, но от шоколад – не, само да не е след ядене. Зеленчуците може да се смесват, (желателно с месо), но плодовете не. Ако се яде един плод, с нищо друго не трябва да се смесва. Повече месо, по-малко зеленчуци, а не да се тъпчите само със салати. От сок мултивитамини се пълнее много, най-вероятно щото са смесени плодовете.

Коментирай в Delo.bg