2 мощни съставки чистят паразити и топят мазнини

2

Всички паразити използват човешкото тяло като хазяин, плащайки само с причинени нерви и дискомфорт. Малките гадинки приемат и използват хранителните вещества на организма-гостоприемник и по този начин му вредят бавно и коварно. Паразитите имат различни форми и имена – острици, хелминти, глисти, аскариди и др. и могат да виреят в целия организъм. Те живеят най-често в човешките черва. Едно е ясно, паразитите са нежелани гости в тялото ни. С години може да имаме паразити, но да не ги усещаме. Сериозни здравословни проблеми и главоболия могат да ни причинят малките коварни организми. Ето защо Ви предлагаме лесен и природен начин, с който ще се избавим от тях.

паразитиЗнаете ли, че всички паразити обичат сладкото и живеят комфортно в сладка среда и във всичко, което се трансформира в захарна среда.

Ако имате паразити в червата, значи е налице натрупване на захар, т.е. поддържате сладка чревна среда. Когато ядете много сладки неща, създавате условия за натрупване на излишна слуз в тялото. Именно тази среда е отлична за развитието на гъбички и бактерии и за тяхното размножаване.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

как да изчистим мазнините от тялотоТри лесни стъпки, с които ще изчистите бързо мазнините от вътрешната част на бедрата

 

Най-добрият начин да изхвърлите паразитите от тялото си и да ги оставите да гладуват, е да премахнете сладките и зърнените храни от Вашия хранителен режим. След като се отървете от паразитите, Вие ще бъдете изумени колко много енергия ще имате! Ето една рецепта, която ще ви помогне бързо и лесно да премахнете малките гадинки от червата:

Всичко, което Ви трябва е:

100 гр ленено семе
10 гр сушен карамфил

 

Смелете в мелничка тези две мощни природни съставки до получаването на прахообразна смес. Приемайте 2 супени лъжици всяка сутрин в продължение на 3 дни. Може да преглъщате с топла филтрирана вода или просто добавете количеството към Вашата закуска. След 3 дни направете 3-дневно прекъсване и повторете отново три дни с тази природна смес. Продължете този процес в същия порядък – 3:3 в продължение на един месец. Повтаряйте прочистващата процедура 3-4 пъти в годината. Гарантирани резултати за изчистване на паразитите от тялото и още нещо – тази комбинация помага да стопите излишните мазнини в тялото. Опитайте!

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!2 коментара

  1. Румяна на

    Дебели, защото не приемат нищо за очистване, а само се тъпчат за удоволствие!
    Само един месец без хляб и тесто и човек се възстановява!

Коментирай в Delo.bg