Човешките черва съдържат 9 килограма отпадъци и отрови! С този метод ще ги прочистите напълно

16

80% от стабилността на имунната система зависи от правилното храносмилане. От изключителна важност е и регулярното прочистване на червата, за да поддържате здрав организма си. Веднъж приета, храната се разгражда в стомаха и преминава в червата. По време на храносмилателния процес хранителните вещества се абсорбират през стените на червата, а всичко останало е отпадък, който пътува към дебелото черво и ректума, за да бъде изчистен от тялото. прочистване на червата с ленено семе и кисело мляко

Въпреки това, нещата понякога не се толкова гладки в този сложен процес. Получават се т.нар. „лениви черва“ – състояние, известно като фекално задръстване на дебелото черво. По този начин изпражненията стават сухи и неподвижни, което допълнително затруднява изхвърлянето им от организма. Най-лошото от всичко е, че тези застояли фекалии блокират придвижването на новите хранителни отпадъци, които също чакат реда си да напуснат тялото. По този начин отровите се натрупват в организма и могат сериозно да подложат здравето Ви на риск. Това води до дисбаланс на метаболизма, бъбречни и чернодробни заболявания, диабет и не на последно място рак.

Как да премахнете лесно фиброми, папиломи и брадавициКак да премахнете лесно папиломи и брадавици вкъщи

 

Въпреки че има редица методи за прочистване на червата – клизма, медикаменти срещу запек и лениви черва, билкови продукти, към които може да привикне организма диетолозите препоръчват един изключително ефективен метод за прочистване на токсините от дебелото черво – напълно естествен и безопасен.

МЕТОД ЗА ПРОЧИСТВАНЕ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО

Колкото и невероятно да Ви звучи, но червата могат да поберат до малко повече от 11 кг отпадъци по всяко време, в зависимост от диетата, която спазвате и теглото Ви. Това се отнася основно за диети като т.нар. Стандартна американска диета, която е базирана основно на  високо преработени храни.

Природна рецепта лекува всички кожни заболявания, включително псориазисИзлекувайте лесно всички кожни заболявания, включително псориазис

 

С цел да се очистят напълно червата от вредните отпадъци и токсини, природни лечители и специалисти по диететика силно препоръчват редовната консумация на ленено семе в доза от 1-3 супени лъжици на ден в продължение на 21 последователни дни. Това ще Ви помогне да възстановите баланса на чревната флора, да подобрите перисталтиката си и целия храносмилателен процес.

прочистване на червата с ленено семе и кисело мляко

Как да включите ленено семе във Вашия хранителен режим или прочистваща червата диета?

Самото лечение се разделя на 3 последователни седмици.

прочистване на червата с ленено семе и кисело млякоСедмица 1

Вместо закуска, приемайте смес от една супена лъжица ленено семе (задължително смляно) и 100 мл нискомаслено кисело мляко или кефир (тибетска гъба) всеки ден в продължение на 7 дни.

Седмица 2

Хапвайте от осмия до 14-ия ден всяка сутрин микс от 2 супени лъжици ленено семе (задължително смляно) и 100 мл нискомаслено кисело мляко или пък си направете напитка от същото количество ленено семе и кефир (тибетска гъба).

Седмица 3

Увеличете с още една лъжица лененото семе в сместа и така седем дни хапвайте 3 супени лъжици ленено семе (задължително смляно) и 100 мл нискомаслено кисело мляко или пък пийте кефир (тибетска гъба) със същото количество ленено семе всеки ден от последната, трета седмица от прочистването.

Никога не приготвяйте тази смес предварително, тъй като е важно винаги да я консумирате прясна. За да бъде ефектът още по-добър, пийте 2 литра вода през деня. Правете това лесно и ефикасно прочистване на червата веднъж годишно.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!16 коментара

  1. Катерина на

    Трябва да се избягва консумацията му на хора с възпалителни чревни заболявания като болестта на Крон.Именно заради слабителните му свойства.Бременни и кърмачки също.Изследванията показват,че жените с фиброиди,ендометроза и синдром на поликистозни яйчници не трябва да го консумират.Също то се отнася и до мъже с повишен риск от рак на простата.А за 3-те супени лъжици също поради чубствителността на всеки отделен организъм.Гръцки диетолози препоръчват 1 с.л. на ден.Затова г-н автор четете преди да пишете.Както ползите така и вредите.Хайде със здраве.

  2. Stancheva на

    Мен пък ме запича! Два пъти опитвам и ефекта е един и същи? Почвайки след първия ден спира ходенето по голяма нужда. На какво ли може да се дължи? На 3-4 ден коремът ми става като бетон. Изяждам по два – три разхлабващи бонбона, за да си помогна.

  3. yuliya gogova на

    Преди 2 години мислех да се прочистя и аз с ленено семе но потърсих повече информация в интернет и попаднах на тревожни странични ефекти! Прочистващото средство трябва да има бактериални щамове, които прочистват! Това са пробиотиците, правилния начин за прочистване и колкото повече щамове има, толкова е по-добър!

  4. Може да вземате и по една порция от Мико веджи – това е микс от гъби и много билки. И има свойството да набъбва и да обира отпадъците от торбите на дебелото черво – ще се почувствате наистина чисти отвътре. Това е опаковка за 80-90 дни. https://e-shopsbg.eu/hranitelni-dobavki/MycoVeggie

Коментирай в Delo.bg