Канадски учени откриха растение, което убива ракови образувания за 48 часа

0

Въпреки, че коварният рак все още се възприема като неизлечима болест, учените работят постоянно за намирането на най-ефикасното средство за справянето с злокачествените ракови образувания.

Едно скорошно откритие може да бъде и най-новият медицински пробив в изучаването на раковите заболявания. Изследователи от катедрата по химия и биохимия в Университета на Уиндзор в Канада установили, че

чай от глухарче може да унищожи раковите клетки.

Корен от глухарче, рак, ракови образувания

Според канадските изследователи, тази отвара дава висока ефикасност при убиване на ракови клетки. Въпреки, че глухарчето често се разглежда като плевел и никога не е добре дошло в нашите градини, то има изключителни ползи за здравето. Коренът от глухарче, който е основният фокус на изследването, доказва, че може да убие повечето видове ракови клетки само за 2 дни.

Корени от глухарче, чай от корени на глухарчеКоренът от глухарче притежава и редица други ползи за здравето:

  • силен диуретик;
  • стимулира жлъчната секреция на жлъчката;
  • пречиства черния дроб;
  • помага срещу алергии;
  • намалява нивата на холестерол в кръвта.

Коренът от глухарче съдържа витамини – В6, тиамин, рибофлавин, витамин С и фолиева киселина, както и минерали като желязо, калций, калий и магнезий.

Как да съхранявате корена от глухарче?

Коренът от глухарче може да се употребява под две форми – пресен или сушен. Ако предпочитате да изсушите растението, първо внимателно отлепете корените и след това нарежете на малки парчета. Подредете парчетата върху хартия и ги съхранявайте на хладно и сухо място, където се проветрява често.

Сушенето на корените обикновено отнема 3-14 дни, докато станат чупливи. С изсушаването коренът от глухарче запазва своите лечебни свойства в продължение на една година. Съхранявайте в стъклен буркан и на хладно и тъмно място.

Джон Ди Карло пребори рака с чай от корени на глухарче

Джон Ди Карло пребори рака с чай от корени на глухарче

Една истинска история е тази на Джон Ди Карло. Лекарите давали на Джон едва няколко дни живот, но всъщност той успял да пребори коварния рак. Успехът му се дължи отново на това вълшебно растение.

Джон Ди Карло е мъж на 72 години с предписани интензивни и агресивни лечения на химиотерапия в продължение на 3 години, но без резултат.

Когато лекарите вече нямали нищо повече, което могат да предложат и приложат като терапия срещу рака, посъветвали Джон да се пие чай от корен на глухарче, но не му давали повече от 2 дни живот. Четири месеца по-късно ракът му изчезнал.

Джон живял още четири години, той починал на 3 юли 2015 година.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg