Жена беше ужасена, след като лекар извади ТОВА от нейната горна устна! 18+ (видео)

0

Жена на средна възраст от американския град Ъпланд, Калифорния посетила дерматолога си, тъй като усещала от известно време неприятна бучка в горната си устна. Д-р Сандра Лий (известна още като Dr Pimple Popper „Изскачащата пъпка“) установила, че това е старо вътрешно възпаление. Няма да повярвате какво извади специалистът след кратка интервенция!

черна точка, пъпка, операция

Хирургът действал професионално, за да не остави никакъв белег на лицето на дамата, която се подложила на операцията по премахване на… събрал се втвърден объл секрет от черни точки. Именно това изскочило от оперираното място. Консистенцията на бучката била твърда, но гладка, досущ като морско или речно камъче.

Оказало се, че това е била вътрешна пъпка, която никога не е е пробила на повърхността на кожата. Пациентката буквално била втрещена от това, което видяла, че излязло от горната й устна… ето!

„Това е дело на Вашия организъм“, обича да казва д-р Лий при подобни леки хирургични интервенции. Тя често поства в личния си блог и канала си в YouTube кадри от подобни кървави процедури за своите пациенти и фенове. Dr Pimple Popper признава, че намира всяка процедура по премахване на вътрешни пъпки и черни точки за много завладяваща… дори и невъоръжена върху своя приятел! 🙂

черна точка, пъпка, операция

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg