12 дни капки от тази древна рецепта веднъж на 5 години и край с болестите (схема)

6

Представяме Ви древна изпитана рецепта, открита от екип на UNESCO през 1971 г., датираща от 4-5 в. пр. Хр.  Сместа лекува редица заболявания, но основно правило е да бъдете изключително внимателни с нея. Причината – тя се ползва в определен порядък, а следващият прием е чак след 5 години!

чесън, алкохол, лечебна смес, тибетска рецептаВодещата съставка в тази микстура, която сякаш създава шлем на имунната ни система, е чесънът. Хубавото е, че при консумацията му няма да усетите неприятната му миризма, но пък ще усетите прилив на енергия и тотално възраждане на Вашия организъм. Чесънът има високо антибактериално действие, тъй като съдържа алицин. Скилидките борят гъбички, вируси и паразити в тялото.

Течността, която ще трябва да приготвите се ползва за лечение на белодробни заболявания, атеросклероза, проблеми със синусите, импотентност, ревматизъм, хемороиди, артрит, гастрит, регулира слухови и зрителни заболявания, забързва метаболизма и помага при борбата с килограмите.

Какво Ви е необходимо за да забъркате тази мощна тибетска рецепта?

200-250 мл 95-процентов спирт и 350 гр чесън!

Как се приготвя мощното природно лекарство?

тибетска рецепта, спирт, чесънВ стъклен съд с капак поставяте обелените и нарязани на едро чеснови скилидки, след което ги залейте със спирта. Затворете съда и го оставете на сухо и хладно 10 дни. След това прецедете в друга стъклена бутилка течността и я оставете (без чесъна) пак в стъклен съд за два дни на студено в хладилник.

Най-важна е консистенцията, която ще приемате в следващия 12-дневен период.

Задължително с капкомер поставяйте определения в схемата по-долу брой капки в чаша вода преди трите основни хранения за деня.

Започвате с една капка във вода преди закуска, две капки преди обяда и три капки преди вечерята. Вижте в таблицата точното прилагане на разтвора.

ден брой капки
закуска обяд вечеря
1 1 2 3
2 4 5 6
3 7 8 9
4 10 11 12
5 13 14 15
6 15 14 13
7 12 11 10
8 9 8 7
9 6 5 4
10 3 2 1
ден закуска обяд вечеря

След десетия ден се приема три пъти дневно по 25 капки, докато свърши приготвеното количество от лечебния разтвор.

Преди да започнете да използвате тибетския природен лек, консултирайте се с лекуващия Ви лекар.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!



6 коментара

  1. Павлина Шикова на

    Тази рецепта преди около 40г. беше много на мода за отслабване. Пробвах я и аз. Не си спомням точно пропорциите на icijdlurje и схемата, по която се пиеше, но още след четвъртия ден се отказах, защото кръвното ми започна рязко да пада, имах световъртеж и даже колабирах. Внимавайте много!!! Иначе чесънът, заедно с лимоните, авокадото, крушите, грозде, сливи, ананас, целина, ябълки и кайсии имат най-висока алкалност – pH от 8 до 9 и са сред най- полезните храни! За всичко да има мярка!

  2. Zdraveite, napravih lekastvoto 1987 godina. Beshe po-razlichna recepta – 500g izchisteni skilidki chesan, schukani v durven sud i 400g spirt (v ml e poveche). Pih go po podobna shema shest meseza, stava vupros do dostiganeto na 25 kapki i v prjasno mljako. Naistina pet godini ne boleduvah. Predi tova imah njakolko pnevmonii, uvredi se surzeto i opsna hipertonija. Opredeleno pomogna. Sega si prigotvih sushtata doza. Po moja variant se pie tri puti dnevno. Poluchih rezeptata ot lechiteli. Mislja che e vajno da se doatigne do 25 kapki postepenno, kakto i produljitelnostta na priema. Ako se zapochne i ne se dovurshi sushto trjabva da chakate pet godini. Na vsichki uspeh i mnogo zdrave.

Коментирай в Delo.bg