Ясно е какво причинява рак на белия дроб! Вижте кой е истинският виновник за коварната болест

0

Освен генетичната предразположеност и пушенето има и друг, доста по-коварен виновник за заболяването рак на белия дроб. Новините са лоши за хората, които живеят в равнинни части. Сравнено с Ваши роднини, които са от населено място в планината, Вие сте доста по-застрашени да се разболеете от рак на белия дроб. Вярвате или не, една от основните причини, поради които хората от конкретни райони заболяват по-често от рак на белия дроб е… въздухът, който дишат!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Милен от София пребори рака с гладолечениеМилен от София пребори рака с гладолечение

 

Резултатите от дългогодишно проучване сред хиляди доброволци в САЩ доказаха, че на всеки хиляда метра надморска височина броят на хората, които страдат от рак на белия дроб намалява многократно!

рак на белия дроб

Ето защо, не е все тая на каква надморска височина сте избрали да живеете. Въздухът в низините, в равнинните части е доста по-сгъстен, което означава, че и нивото на кислород в него е по-високо. Знаете, във високи дози кислородът може да бъде доста опасен за всеки организъм. Причината е в неговата необичайност като химичен елемент.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Емануил от София пребори ракаКак Емануил от София пребори рака само за три месеца

 

Когато всеки път се храним, нашето тяло го използва, за да превърне в енергия приетото количество храна. Окисляването обаче е важен процес от обмяната на веществата. Именно с дишането се освобождават голямо количество канцерогенни свободни радикали. Т.нар. активни атоми могат да предизвикат истински „пожар“ в организма ни. По този начин се уврежда нашата ДНК и стволовите клетки. Тъй като белият ни дроб първи приема кислорода в тялото ни, именно този орган е най-застрашен от коварния рак.

рак на белия дроб

И макар че всичко до тук звучи стряскащо, процесът е напълно естествен. Ето защо, ако имате желание да понижите опасността от раково заболяване на основен орган, какъвто е белият дроб, изберете живот на висока надморска височина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

диабет, суровоядствоВальо от Казанлък пребори диабета без лекарства, само с тези храни

 

Ако това е невъзможно, нека планината да бъде Вашата дестинация за отдих в почивните Ви дни и през по-голямата част от годишния Ви отпуск. Причината – високо в планината количеството кислород във въздуха е в по-малко количество.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg