Изберете си куче от сайт за запознанства

0

Обичате кучета, но все още нямате или се чудите как най-лесно да изберете и да станете горд собственик на нов четириног приятел? Сайтът за запознанства Pawslikeme.com предлага необичайна услуга, която може и да Ви е в помощ. Порталът среща кучета с бъдещите им собственици и се радва на голяма популярност в Съединените американски щати! За основателката на портала Елизабет Холмс избирането на подходящото куче е не по-малко отговорно от това на брачен партньор. Поради тази причина към този проблем трябва да се пристъпва сериозно и професионално. Разработена е и специална апликация, чрез която да се проучват кучетата от сайта чрез мобилните устройства на потребителите.

Сайтът отчита характера на оферираните животни и региона, в който се предлагат за осиновяване. Засега той действа само на територията на САЩ. Използван е специален алгоритъм, чрез който с 90 процентова точност се предрича дали предлаганото куче ще си пасне с бъдещия си господар.

куче, сайт за запознанства с кучета

Новата услуга се оказва много полезна! Според статистиката 70 на сто от кучетата са връщани повече от веднъж, след неуспешно осиновяване. Порталът с нетрадиционна насоченост използва услугите на опитен ветеринар, специалист по поведение на кучетата и на психолози, така че за тях да бъде намерен най-правилният дом.

Сайтът действа на базата на четири основни личностни характеристики. Те влияят силно при отношенията между хората и техните домашни любимци – независимост, енергия, доверие и фокусиране.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg