В Италия продават истински замък-мечта!

0

Наистина е интересно и вълнуващо да попаднете на обява за продажбата на замък или остров. Но това всъщност е нещо обичайно, особено за Италия. Пазарът на жилища в страната е пълен с оферти за продажба на исторически сгради, много често и замъци. Причината е, че техните собственици не искат вече да плащат за тях наложените скъпи данъци или пък да дават огромни средства за поддръжката им, която със сигурност коства доста средства.

Замък - Тоскана, ИталияЕдно от бижутата, които съвсем наскоро бе обявено за продажба, е истинска откритие за всеки, който някога е мечтал да живее като принц или принцеса. Става дума за красив средновековен замък и огромно имение към него, което се намира в италианския град Сиена. Той е разположен в магически красивата провинция Тоскана. Този замък–мечта е сред най-новите исторически имоти, които са обявени за продан в страната. Замъкът е от 12 век и е на възраст над 900 години, а общата площ на терена, където е разположен той, възлиза на 1556 акра.

Въпреки, че сградата е изключително стара, тя е много добре поддържана и е реновирана през 18 век. Късметлията, който се сдобие с нея би бил истински доволен и със сигурност ще се радва на лукс и спокойствие, защото замъкът разполага с общо 115 спални и 110 бани. Цялата жилищна площ е в размер на 14 320 кв.м.

Като всеки истински средновековен замък, и този разполага с крепост, която е огромна. Мястото предлага прекрасна природа и гледка, както и истинско уединение в тази наистина много красива част на Северна Италия. Освен всичко друго, замъкът разполага и с 45 акра лозя, а този район на Италия е прочут с добрите си вина.

Екстрите съвсем не свършват дотук. Бъдещият собственик ще се радва на 1500 маслинови дръвчета, от които би могъл да произвежда собствен зехтин.

Замък - Тоскана, Италия

Замък - Тоскана, Италия

Почивката му е гарантирана с наличието на четири плувни басейна, две езера, както и тенискорт, които също вървят заедно с имота. Цената на това истинско бижу е 32 милиона долара.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg