Учителка забременя от ученик – спала с него над 50 пъти

0

Каролин Бериман30-годишната учителка от Манчестър – Каролин Бериман – е правила секс със свой ученик в продължение на два месеца. Каролин е признала пред съда, че сама е прелъстила 15-годишния си възпитаник.

По думите й двамата са имали поне 50 интимни контакта. Преди да се премине към секса, връзката им продължила около 5 месеца, но веднага след това била консумирана без предпазни средства. След като станало ясно, че е бременна, младата учителка заявила на сексуалния си партньор, че въпреки всичко ще носи неговото дете, но след известно време го зарязала.

Каролин БериманПрелъстеният и изоставен 15-годишен младеж съобщил най-напред на родителите си. Той също присъствал на съдебното заседание и заявил пред съда, че е в шок от всичко, което му се е случило и не проумява действията и думите на учителката, която ту искала да „избягат заедно“, ту не искала да го вижда.

В допълнение ученикът споделил, че двегодишната дъщеря на учителката Каролин Бериман го виждала толкова често, че го наричала татко. Понякога тя била поощрявана и от майка си, но той бързал да я поправи и й обяснявал, че е само нейн приятел.

На делото, което е продължило до късно вечерта, и след като учителката се признала за виновна по всички обвинения, било постановено Каролин Бериман да плати само 100 паунда глоба и да положи 250 часа общественополезен труд. Така тя отървала ефективна присъда от 2 години зад решетките.

Delo.bg примоня и аналогичния случай на 24-годишната учителка по испански език Кери Милър от есента на 2012 година.

Kerry MillerВъзпитателката от Централната гимназия в град Текумзе на американския окръг Джонсън е прелъстила 15-годишен свой ученик, а според властите тя е правила секс с него над 50 пъти.

Доказателствата сочат, че първоначално тя е провеждала продължителни разговори с него, след което са се усамотявали в изоставена ферма.

Кери Милър е имала брак по време на сексуалния тормоз върху нейния възпитаник. За да бъде пусната от ареста била определена гаранция в размер на 25 000 долара. Освен тормоза, учителката била обвинена и в „примамване чрез електронни устройства“. Родителите в окръга били шокирани от случая и предизвикали редица обществени обсъждания.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg