Часове след раждането изписаха Кейт и бебето

0

Херцогинята на Кеймбридж беше приета рано сутринта в частното крило Линдо на болница Сейнт Мери, където роди принц Джордж преди две години. Говорителите на кралското семейство съобщиха, че Кейт и съпругът й не са знаели какъв е полът на бебето преди раждането.

принцеса, Кейт, Уилям, бебе

Дворецът обяви щастлива новина подобаващо и за 21 век, чрез Twitter и Instagram. А някои от почитателите на кралското семейство чакаха пред болницата още от началото на април.

принцеса, Кейт, Уилям, бебе

Изненадващо за всички малката принцеса, която се роди в 8.34 ч. тази сутрин беше изписана с майка си херцогинята на Кеймбридж Кейт и баща си Уилям.

принцеса, Кейт, Уилям, бебеПринцесата заспа в прегръдките на майка си по време на първата си публична поява на стълбите на болницата. След минути радостното семейство отпътува за двореца Кенсингтън.

принцеса, Кейт, Уилям, бебе

Преди това Принц Уилям, който присъства на раждането, доведе малкия принц Джордж в болницата, за да види сестра си. Пред тълпата гордият баща заяви, че двамата с Кейт са много щастливи. Новината за голямото събитие беше съобщена подобаващо.

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg