Край на диетите, има решение за трайно отслабване

0

Край на диетите, отслабванеИзраелска фирма представи новото си изобретение, наречено „чип за ситост“. Технологията представлява капсула, която предизвиква електронно стимулиране в стомаха. Така затлъстелите мъже и жени вече няма да усещат глад и винаги ще са сити.

Компанията MelCap се гордее със създаденото малко особено хапче, което потиска апетита. Представители на фирмата обясняват, че действието на новата революционна капсула е директно върху чревния тракт. Самият чип отправя стимулиращи електронни импулси към стомаха. По този начин се предизвиква гъдел на  пневмогастричния нерв, който е връзката на мозъка със стомаха ни. Пневмогастричният нерв е най-дългият в организма на всеки човек. Изпълнява роля за функции като храносмилането. Щом нервът бъде стимулиран, е съвсем вероятно да бъде предизвикано и усещането за ситост.

melcap1Не си мислете обаче, че всичко е толкова лесно – пиеш капсулата и – готово! За да подейства цялата технология, освен таблетката, в която е поставен чипът се ползват магнит и… смартфон.

След като вече е в организма, с магнита чипът се намества на най-доброто място в стомаха. Триседмичният живот на чипа в тялото ни може да бъде поддържано в едно и също състояние с помощта на дистанционно управление, което е съвместимо с двете най-разпространени операционни системи Android и IOS. Може да програмирате чипа по начин, по който да стимулира по електронен път храносмилателната Ви система и да предизвика трайно отслабване.

От фирмата-производител са категорични, че създаденото от тях хапче може да направи не само теглото, но и живота на толкова много дебеланковци по света нормален.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg