Подалите оставка полицейски шефове заради ТВ7 – с нови постове в МВР

0

Чудите се какво се случва с двамата, хвърлили оставки, виновни за 40-те коли и 100-те полицаи около сградата на ТВ7 на 29 април? „Дръжте им петите“, както се пееше в един от гигантските мутренски хитове в началото на 90-те!!!

Иван Пепелджийски

Иван Пепелджийски – от 6 РПУ – в Отдел „Криминална полиция“ към СДВР

След като първият, „самосвалил“ се от поста заместник-директор на СДВР Радослав Сотиров беше назначен в Гранична полиция и по-конкретно в звеното й в Драгоман, другият „уволнен“ полицейски управленец – Иван Пепелджийски, който до преди дни управляваше 6-то РПУ се сдоби с още по-сладък директорски пост, пак в МВР, но този път в отдел „Криминална полиция“ към СДВР! Информациите се разпространиха като мълнии в интернет от редица новинарски сайтове, сред които Фрогнюз и Мигнюз.

Радослав Стоянов

Радослав Стоянов – новият шеф на звеното в Драгоман на „Гранична полиция“

Само дни след невижданата ситуация на бул. „Цар Борис III“ №159 всичко отново си е по местата – държавата си изми ръцете, а „подалите“ оставките си не са пропуснали и час работа в родната полиция, защото те вече са с нови постове! Според техни колеги позициите, на които ще раздават правосъдие са на същото ниво на отговорност като досегашните. Практически нито един служител на подопечното ведомство на Румяна Бъчварова не е поел реална отговорност за случилото се в и пред сградата на двете медии, въпреки уверенията и от Бъчварова, и от Бойко Борисов в ефира на Тв7 и Нюз7 във взривоопасния 29 април!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg