САЩ признаха, че могат да променят климата

0

Унищожителните бури и природни катаклизми, които ни връхлитат в последните години, все по-често ни карат да се замислим – променя ли се климатът? Сигурно всеки има отговор за себе си, но съм сигурна, че повечето споделят мнението, че климатът на нашата планета значително се е променил в последните десетилетия. САЩ признаха, че могат да променят климатаПричините за това са комплексни, но всъщност основната е – хората и тяхната дейност. И ако си мислите, че с това, което правим всъщност повлияваме индиректно на заобикалящата ни среда, всъщност това изобщо не е така. Мнозина отдавна имат съмнения, че бурите, които поразяват различни части в света, не са случайни, а се появяват по поръчка – просто, защото някой го е поискал и е имал възможността да го направи. И това не е фантастика. САЩ вече официално признаха за технологията HAARP, с която на практика могат да променят климата по свое желание и да предизвикват бури по поръчки.

САЩ признаха, че могат да променят климата

За тази технология и нейното съществуване се говори от години, но до скоро никой не искаше да коментира официално тези твърдения. Разкрития направени наскоро обаче, потвърждават тази теория. Твърди се, че признанието дошло от учени от щата Аризона, които обявили, че могат да контролират времето с помощта на лазер, който им дава възможност и да предизвикват климатични промени, съобразно желанията на човека.

За технологията HAARP се твърди, че е нещо като оръжие за масово поразяване. Според физици тя представлява опасност както за околната среда, така и за хората и останалите живи същества на планетата. Официалната информация, която се разпространяваше доскоро бе, че HAARP представлява програма за изследвания на полярните сияния. Последните разкрития по темата обаче са, че чрез този проект на практика се прикрива разработване на мощен лазер, който може да активира статично електричество в огромни количества в атмосферата. Ефектът от това е, че по този начин може да се предизвикват бури по поръчка, а освен това се влияе на климата.

САЩ признаха, че могат да променят климатаПроектът HAARP стартира през 1993 година и от самата си поява е смятан за нещо, с което ще се упражнява масов контрол на обществото. Неофициалната информация е, че първоначалното намерение на учените е било да се създаде този лазер с цел справянето с разрушителните бури и урагани, които вилнеят в САЩ ежегодно. Повече за проекта HAARP, може да видите във видеото.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg