Най-хубавите любовни послания на велики мъже към любимите им жени

0

За Свети Валентин се появи и класация на най-хубавите любовни послания отправяни от велики мъже към техните любими жени. Ето кои са те!

любовни послания

Джони Кеш и любимата му Джун

Класацията е съставена след проведено проучване от страна на британската застрахователна компания „Бийгъл стрийт„, посветено на Свети Валентин. В резултат на проучването, класацията за любовно послание оглави покойната легенда в кънтри музиката Джони Кеш. Първото място той заслужил заради прекрасната любовна поема, която е написал за своята съпруга Джун.

любовни послания

Уинстън Чърчил

Поводът за написването на поемата, изпълнена с прочувствени любовни слова, е 65-годишният рожден ден на Джун, който тя отбелязала през 1994 г. Нейният личен празник се превърнал в прекрасна възможност за съпруга ѝ Джони Кеш, да опише силните си чувства и да я нарече с най-прекрасните определения, които би могла да чуе една жена: „очарование и вдъхновение„, „стимул към по-добро“ и „обект на желание„.

любовни послания

Наполеон Бонапарт

В своето любовно послание, Кеш нарича половинката си също „единствената земна причина за съществуването му„. Легендарният изпълнител е описал съвсем искрено в своите нежни слова, че е голям късметлия да споделя живота си с най-страхотната жена в света, която някога е срещал.

любовни послания

Ърнест Хемингуей

 

Заради силните думи и истинската и неподправена любов, която лъха от писмата, романтичната поема на певеца е класирана на първо място в тази вълнуваща класация. В нея има обаче и редица други изключително затрогващи любовни послания. Те са писани от силни мъже, останали завинаги в световната история. Сред тях са крал Уинстън Чърчил, Хенри Осми, Бетовен и Наполеон Бонапарт.

В класацията място са намерили и прекрасните романтични послания на Джон Кийтс, Джими Хендрикс, Ърнест Хемингуей и Ричард Бъртън, които те са посветили на любимите си жени.

Според мнозина, едно мило любовно обяснение, в което любимият човек на хартия е описал своите силни чувства и емоции, е сред най-хубавите подаръци за празника Свети Валентин.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg