Откриха дрога в дома на Боби Кристина Браун

0

Едва седмица, преди да се навършат 3 години от смъртта на дивата на соул и R&B музиката Уитни Хюстън, дъщеря й Боби Кристина е на път да последва злощастната съдба на майка си.  След като беше открита също като Уитни припаднала във ваната на 31 януари, 21-годишната наследница на звездата вече пети ден се бори за живота си.

Боби Кристина БраунДнес стана ясно, че тя е била преместена в друга болница от своите роднини, с надеждата там да получи по-добро неврологично лечение. Лекарите в клиниката в Атланта, Джорджия, където първоначално беше приета тя, не са оптимисти за живота й. Боби Кристина е в кома, на изкуствено дишане и само Бог знае дали, ако оживее ще може мозъкът й да функционира нормално. Медиците вече предупредиха, че са възможни трайни увреждания.

Веднага след като почти безжизненото тяло на отрочето на Уитни и Боби Браун бе откарано в болницата, медийните спекулации буквално заляха интернет. Най-често споменаваната дума беше – дрога. И макар полицията първоначално да твърдеше, че не са открити наркотици в дома на Хюстън, за всички това звучеше като поредния опит да се опази имиджа на ВИП персона. И както винаги става с истината – рано или късно тя изплува на повърхността, особено ако десетки напористи репортери не спират да ровичкат в звездната кал.

Боби Кристина БраунИ ето – днес официално стана ясно, че все пак наркотици в дома на Боби Кристина е имало. Нещо повече, според информацията на таблоидния сайт TMZ, първи на мястото на инцидента са се озовали освен настоящият й, спряган за неин съпруг, доведен брат Ник Гордан и бившето й гадже  – Макс Ломас.

Въпросният бил добре познат на полицията и разследван за разпространения на дрога. При ареста на 24-годишния Макс миналата година в него били открити канабис и алпразолам. Последното е лекарствен препарат от групата на бензодиазепините, който се използва за лечение на депресия, тревожност и панически разстройства. При употреба в комбинация с алкохол, изходът може да бъде фатален. Свръхдозата има поразяващ ефект върху нервната система и също може да доведе до смърт.

Боби Кристина Браун

Една от последните общи снимки на тримата – Боби, Боби Кристина и Уитни

Тепърва предстои разследване на причините за състоянието на Боби Кристина, междувременно обаче стои въпросът – как се стигна дотук. Как семейство Хюстън допусна Боби Кристина да избере най-лошия възможен вариант да последва стъпките на знаменитата си майка?

След смъртта на Уитни, мнозина се занимаваха с малката Боби Кристина и търсеха начин да й помогнат да преодолее депресията. Дори всеизвестната самарянка Опра Уинфри грижовно прие щерката на Хюстън под крилото си, но не за дълго… След като шумотевицата се разнесе и малко по малко смъртта на Уитни престана да бъде тема номер едно, Боби Кристина остана насаме с демоните си и призрака на майка си.

Често в Instagram профила й се появяваха снимки със заглавие „аз съм дъщеря на майка си“. Източници близки до семейството твърдят, че Боби Кристина била обзета от силна депресия напоследък, заради наближаващата годишнина от смъртта на майка й. Често говорела за това и как намерила Уитни във ваната.

Боби Кристина БраунПрез миналата година тя отслабна драстично, което предизвика поредица от критики и слухове по неин адрес. Тогава Боби Кристина посочи бързия метаболизъм и правилния начин на живот като основни фактори за промяната, а съпругът й Ник Гордън заставаше зад всяка нейна дума.

И като заговорихме за него, няма как да не споменем странната му роля в нейния живот. Двамата са израснали заедно, но той не е бил осиновен от Уитни, тя просто е приела 12-годишния тогава Ник, тъй като майка му не е можела вече да се грижи за него.

След смъртта на Уитни, доведеният брат на Боби изглежда е единственият, на когото тя е имала пълно доверие и с когото е могла да сподели болката си.

Боби Кристина Браун

Боби Кристина Браун и Ник Гордън

Слуховете за връзката им плъзнаха бързо, а новината за сватбата последва естествения ход на събитията.

Инцидентът с Боби Кристина Браун обаче разкри, че двамата никога не са сключвали брак. Новината хвърли адвокатът на Боби Браун, който влезе в пореден съдебен спор със семейство Хюстън относно грижите за дъщеря му. Ако се окаже вярно, че Ник и Боби не са женени, то той няма да има права да взима важни за живота й решения в така създалата се ситуация.

Отделен е въпросът дали двата лагера – Хюстън и Браун най-сетне ще заговорят на общ език, взирайки се в лицето на поредната надвиснала трагедия!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg