Подготвят ни за робство

0

Ще го кажа простичко и кратко! За две години от 2013 г. до днес, са ни управлявали 5 правителства! „Борисов 1”, ”Служебно”, „Орешарски”, ”Служебно” и ”Борисов 2”. Пет за две години!!! И това е отговорът на много въпроси: ”Защо нищо в държавата ни не върви? Защо всичко е в разруха?”

ново робствоНяма как да е друго при това разточителство на време и обслужване на интереси. Така няма начин държавата да функционира нормално.

Има ли нужда да споменавам какво причинява всяка промяна в министерства, агенции и общински администрации. Всичко функционира с половината от своя капацитет. Ако въобще функционира! Това е отговорът и на болния въпрос тези дни, свързан с преливането на язовири и поредното заливане на домове.

ново робствоНяма държава, която да контролира и регулира всички тези бедствия! Няма служби, няма нормативи, няма… ! Историята, такава, каквато я познаваме, ни напомня, че България в такива моменти на слабост е била поробвана! Не се ли подготвя ново робство? Не се ли предизвиква изкуствено тази слабост?! Не предполагам, а съм сигурен, че е така!

Хора, опомнете се! Всички тези призиви за оставки и режисирани протести през тези години са жестока манипулация!!! Целта е една. Отслабване, обезверяване и обезличаване  на малкото останало от България. Защото и това им пречи. Те искат да направят на тази територия свое ООД или турски дюкян! И ще го направят, защото не се спират, защото са безскрупулни и защото ние им позволяваме.

А най-лошото е че доста закъсняхме с адекватна реакция към всичко това. Но въпреки всичко, не вярвайте на тези, които искат оставки. Те искат едно! Никой от нас да не остане тук!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg