Орнела Мути осъдена на 8 месеца затвор

0

32 седмици на топло и санкция от 600 евро за актрисата Орнела Мути. Това постановиха италианските магистрати в Порденоне, след като Мути не се яви на представление в Театър Верди. Il Giornale твърди, че присъдата е дори по-крута от прокурорското искане – 6 месеца и 15 дни. Единствено ако Орнела Мути плати 30 хиляди евро на Театър Верди, може да отърве затвора.

Орнела Мути, Владимир Путин

Случаят е от 2010 година, когато вместо да се появи в уречения час и ден на театралната сцена известната италианка била в Русия. В Санкт Петербург тя вечеряла заедно с Владимир Путин, който по това време бил премиер на Руската федерация и с актьорът и режисьор Кевин Костнър. Дори телевизионни кадри удостоверяват фактите.

Орнела Мути, Владимир Путин, Кевин Костнър

Орнела Мути, Владимир Путин и Кевин Костнър на вечеря в Санкт Петербург на 10.12.2010 г.

60-годишната Орнела Мути се опитала да извини отсъствието си на сцената с фалшив болничен лист до Театър Верди. В него диагнозата била остър ларингит и фарингит. Звездата на италианското кино и театър вече била получила хонорар от четвърт милион евро, предварително платен за спектакъла.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg