Ник Гордън виновен за смъртта на Боби Кристина Браун?

0

Партньорът на наскоро починалата дъщеря на Уитни Хюстън се сдоби с ново обвинение. Разпоредителят на наследството на Боби Кристина Браун го обвини в умишленото причиняване на смъртта й.

В обвинението по възобновеното дело се казва, че младият мъж е дал „отровен коктейл“ на 22-годишната жена, а малко по-късно е потопил главата й във ваната, пълна с вода в банята.

Боби Кристина Браун почина в хоспис на 26 юли, след като лекарите се бореха за живота й около половин година. Дъщерята на Уитни Хюстън беше намерена в безпомощно състояние с лице, потопено във ваната на 31 януари.

Тогава Ник Гордън не получи криминално обвинение от властите, защото първоначалната аутопсия не успя по категоричен начин да си изясни причините за смъртта при този инцидент.

Сега семейството й е обединено в обвинението срещу него и в лицето на представителя-изпълнител на завещанието й, насочва делото директно срещу Ник за умишленото причиняване на смъртта й. Твърденията са, че във фаталния за Боби Кристина Браун ден се е разразил скандал, а преди да я потопи безпомощна във ваната, Ник я е нагрубявал с обидни думи.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg