Хапче-чудо сменя тренировките за отслабване

3

Хапче, определяно като чудо в медицината ще отменя досадните задължения да спазвате под ден и час тренировките в желанието да отслабнете и да имате стройно тяло. Преди да започнете да четете тази статия, си отговорете на въпроса дали сте си мечтали да се отървете от излишните килограми без да посещавате фитнеса регулярно и да правите изтощителни упражнения? Ако отговорът е положителен, то – продължавайте надолу!

Compound-14, отслабване, хапчеУчени от университета в Саутхямптън проведоха проучване, резултатите от което обнадеждават, че осъществяването на подобна мечта е в обозримото бъдеще. Специалистите синтезирали съединение, което пресъздава ефекта от тежките тренировки в залата и предизвиква отслабване. Самата молекула е наречена Compound-14 /Съединение 14/. Целта й е да заблуди клетките ни, че са изчерпали своята енергия, по подобие на това, което се случва след интензивна дейност във фитнес залата.

Т.нар. „тренировъчна молекула“ активира „енергийния телесен център“ – АМРК след верижна реакция. При активност на AMPK, метаболизмът  се ускорява в процес, която наподобява тренировките, водещи до редуциране и на телесната маса.

Compound-14, отслабване, хапчеКогато приложили това съединение – чудо при опитни мишки, които са с наднормено тегло, е било установено, че само за седем дни гризачите губят 5% от теглото си, а здрави опитни мишки останали незасегнати от този ефект. По този начин надеждата, че на базата на новосъздадената молекула може да бъде разработено успешно действащо хапче-чудо и то без смъртоносен ефект, подобен на други „диетични“ таблетки, претоварващи дори напълно здрави човешки организми.

На проучването се дава гласност, след като епидемия от затлъстяване на Острова беше определена от експертите като „бомба със закъснител“.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!3 коментара

 1. йосдгер на

  Голямо чудо, нЕма що…. Що направо не смъркате амфетки, хем ще отслабнете, при това много и бързо, хем бездарници, като този написал статията, ще почнат да пишат (или поне да се опитват) за нещо по-смислено, като проблемът с наркотиците например. 😀

 2. CaptanAmerica на

  Повярвайте ми без балансирана диета и активно посещение на фитнес салон ефект няма да получите .
  За месец и половина успях да смъкна 12кг.
  Аз съм на 25г. млад мъж и теглото ми до тогава бе 104,днес съм 92.
  Щастието няма как да го опиша.
  Целта ми е 80-83 кг.

Коментирай в Delo.bg