Вторият пилот разбил самолета на Germanwings

0

Вторият пилот е предизвикал падането на самолета на Germanwings във Френските Алпи, съобщи прокуратурата в Марсилия. Според обвинението действията на втория капитан са били умишлени. Капитанът на полета е бил нарочно заключен извън пилотската кабина и не е бил пуснат да се върне.

вторият пилот, разбил самолета на Lufthanza Андреас ЛубицОбвинението разпозна втория пилот като 28-годишния Андреас Лубиц. Той не е пуснал главния пилот в кокпита е е започнал процедура по снижаване. В нито един момент не е бил изпращан сигнал за бедствие, посочи още прокурорът Брис Робен.

Според специалист, близък до разследването, пожелал анонимност, на записа от черната кутия се чува как единият от пилотите напуска кокпита. Малко по-късно се чува почукване по вратата на пилотската кабина, но оттам не отговарят. След това тропането става по-силно, но отговор отново няма. Накрая на записа се чува как човекът отвън се опитва да разбие вратата.

Говорител на Луфтханза отрече обаче да са получавали подобна информация от разследващите. От прокуратурата в Марсилия съобщиха още, че е започнало разпознаването на телата на загиналите и ДНК тестовете.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg