Двойка вдигна 38 сватби… досега

0

Риан Удярд и Чийта Плат са една нормална брачна двойка, с изключение на това, че до този момент са се оженили вече 38 пъти!

Последната им от плеядата сватби е била в Тайланд.

Двамата са акробати по професия. Те живеят в Калифорния, но могат да се похвалят, че до момента са се оженили на най-различни и интересни места в света. Сред местата, на които са направили двамата сватба са Колумбия, Индия, Испания, Мароко, Ирландия и Кения. Това обаче не е всичко, защото семейството предстои да скрепи брачния си съюз и на още няколко места – Сингапур, Фиджи и разбира се, в тяхната родина САЩ.

Сватба, сватби

Двамата са предприели една необичайна околосветска сватбена обиколка, която ще продължи общо три месеца. Тази нестандартна, но много интересна идея им хрумнала заради високите и постоянно увеличаващи се цени на услугите, свързани със сватбено планиране.

Сватба

Със своя бюджет, двойката можела да си позволи една прилична сватба, но не идеална за каквато мечтае всяка булка. Нещата се усложнили допълнително и от факта, че двамата всъщност не могли да решат какво искат. Допадала им идеята за нощна сватба, но и за дневна също, харесвали им също сватбите на открито, но и тези на закрито. И вместо да се чудят какво точно да изберат, двамата взели мъдро решение. Купили булчинска рокля и смокинг за скромната сума от по 100 долара, стегнали куфарите и поели по света. Женили се на всяко място, което поискали и за което им стигали възможностите.

Планирането на това дълго сватбено пътешествие им отнело 8 месеца. То включва организиране на 38 сватби в 12 различни държави. Заради трудното планиране в крайна сметка младоженците успели да уредят само транспорта и настаняването си.

Сватба, сватби

Всички останали детайли по сватбите уточнявали на място. Сватбените церемонии траели между 2 и 4 минути. Всички те били спонтанни, а двойката избирала датите в последния момент, както и местата на които да се състои събитието.

Сватба, сватбиЗаради ограничения бюджет, двамата нощували в евтини хотели или пък взимали стая под наем, а за предвижване използвали нискотарифни авиокомпании.

И понеже на сватба не може без подаръци, двойката призовала приятелите си да не им купуват такива. Молбата била просто да спонсорират пътешествието им.

Последната сватба на Риан Удярд и Чийта Плат ще бъде в Биг Беър Лейк в Калифорния. Там те ще се венчаят в присъствието на своите приятели и роднини.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg