Дъщерята на Уитни Хюстън e в кома

0

Нова драма разтърси семейството на покойната звезда Уитни Хюстън. След трагичната и преждевременна смърт преди няколко години на една от най-големите певици на нашето съвремие, днес нейната дъщеря е в тежко състояние и според световните агнеции е поставена в състояние на изкуствена кома.

Боби Кристина Браун

Боби Кристина Браун и съпругът й Ник Гордън

Боби Кристина Браун е единственото дете на покойната соул и RnB певица и рап изпълнителя Боби Браун. Тя е на 21 години и е била докарана в болница в Атланта, след което лекарите я поставили в изкуствена кома. Нейният съпруг Ник Гордън я открил във ваната в безсъзнание. Той веднага подал сигнал до полицията и до спешна помощ. Докато пристигнат екипите Ник е опитал по всякакъв начин да й окаже първа помощ, като през цялото време й е правил сърдечен масаж и изкуствено дишане.

Засега никой не може да се ангажира с предположение каже каква е причината за състоянието на младата жена. Злите езици твърдят, че най-вероятно тя е тръгнала по пътя на майка си и може би употребява наркотици. Данните до момента обаче са, че след направения обиск в дома на семейството, не са открити никакви наркотични вещества.

Боби Кристина Браун

Боби Кристина Браун и баща й Боби Браун

За момента Боби Кристина Браун е в реанимация с оток на главния мозък, а лекарите се борят за живота й. Нейният баща – изпълнетилят Боби Браун е бил допуснат до стаята й в реанимацията и е до нея, твърдят световните медии.

Младата жена понесе изключително тежко смъртта на своята майка Уитни Хюстън преди три години. Певицата почина само на 48 години. Години наред тя употребяваше наркотици, което се отрази пагубно и на кариерата и, докато накрая загуби живота си от свръхдоза. Боби Кристина преживя много трудно смъртта на Уитни, като се наложи на два пъти да бъде лекувана в болница заради срив на нервната система заради трагедията.

Попзвездата Уитни Хюстън беше открита безжизнена във ваната си на 11.02.2012 г. от свърхдоза наркотици.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg