11 години в едно видео – One World в Ню Йорк

1

За отбелязване на официалното откриване на обсерваторията на новия Световен търговски център в Голямата ябълка Earth Cam пусна Таймлапс видео, което обхваща периода от 11 години – от октомври 2004 г. до май тази година – периодът, в който се изграждаше новият символ на Ню Йорк.

Според описанието в YouTube, заснети и редактирани са били стотици хиляди изображения паралелно, за да се създаде този невероятен видеоклип, който ни отвежда от сутерена на гиганта „One World”, по целия път до стрелата на покрива на сградата. Самата постройка е висока 546 метра, разполага с 94 етажа, обсерватория и невиждания брой от цели 74 асансьора.

one world, Ню ЙоркПостроявнаето й струваше на фонда за въстановяване 6 милиарда долара. Earth Cam пусна подобно видео през 2013 г. по повод 12-та годишнина от атентатите от 11 септември, в които бяха разрушени кулите близнаци на Световния търговски център. Тогава загинаха над 3000 души.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!1 коментар

Коментирай в Delo.bg