Д-р Игор Князкин: Сложете сок от червен лук около врата си преди сън и ще усетете чудото на сутринта

0

Червеният лук се определя от народната медицина като универсален зеленчук, който помага при редица заболявания. На този етап е ясно, че нарязана глава от салатния кромид убива бактериите, почиства добре кожата, чудеса прави и с фосфорната киселина в кръвта.

червен лук, щитовидна жлезаПриродните лечители препоръчват сока от червен лук като феноменален лек за щитовидната жлеза.

Руският доктор от Санкт Петербург Игор Князкин дори разкрива специална „рецепта“ за лечение на тази важна ендокринна жлеза, в която главната роля е отредена именно на добре познатия ни червен лук.

лукът, ракЛукът и ползите за здравето ни от половин глава на ден

 

Ето и как да я приготвите сами, защото, оказва се, това става много лесно.

д-р Игор Князкин

Д-р Игор Князкин препоръчва преди лягане вечер да разрежете наполовина голяма глава червен кромид лук по начин, по който сокът му да може да изтича от всяка една половина.

Вземете двете половини на главата червен лук и започнете да масажирате кръгообразно и с леки движения в областта, където се намира щитовидната жлеза по дължината на Вашата шия. След няколко минути лек и приятен масаж не отмивайте лучения сок врата си, а легнете директно да спите.

Идеята е сокът от червения лук да действа през часовете, в които сте в покой, през цялата нощ докато спите. Установено е, че сокът от червения кромид лук стимулира по естествен начин функционирането на тази така важна за хормоналния баланс жлеза с вътрешна секреция.

лукът, ракСлед като прочетете това, никога вече няма да изхвърляте обелките от лук

 

Освен че лекува безвредно щитовидната жлеза, убива патогените и бактериите, пречиства кръвта, червеният лук освен всичко освежава въздуха в стаята, в която живеете.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg