Тази напитка подобрява функцията на щитовидната жлеза и топи бързо килограми

8

Ако имате проблеми с Вашата щитовидна жлеза, трупането на килограми може да е един от неприятните странични ефекти. При наличието на подобно коварно заболяване, дори и да се подложите на специална диета, трудно ще свалите килограмите, които искате.

лесен тест с йод върху кожатаС този лесен тест с йод ще разберете функционира ли нормално Вашата щитовидна жлеза

Ако искате да преборите наднорменото си тегло, но имате слабо активна щитовидна жлеза, тази изключително полезна напитка е точно за Вас!

Тя ще подобри функцията на тази толкова важна за организма ни жлеза с вътрешна секреция, но и ще Ви позволи бързо да редуцирате теглото си. Това изпитано природно средство е одобрено и дори препоръчвано от редица здравни експерти. Що се отнася до приготвянето на тази чудна смес, то със сигурност не сте предполагали, че може да е толкова лесно.

Нужни са Ви 40 зелени ореха и буркан (за компот – 800 мл) чист мед.

Измийте внимателно орехите. С помощта на игла убодете всеки един от тях на няколко произволни места, за да се направите малки дупчици в кората им (може и да направите леки прорези с нож). Поставете орехите в стъклен съд, а след това добавете меда. Оставете добре затворения буркан със сместа изложен на пряка слънчева светлина в продължение на 40 дни, след което прецедете течността и я съхранявайте в стъклена бутилка.

орехови черупки, орехи, черупкиЯдките на орехите са полезни, но черупките лекуват

 

Най-добре е да пиете това уникално природно лекарство на празен стомах всяка сутрин. Дозировката е 50 мл дневно. Пие се, докато не свърши цялата течна смес в стъкления съд.

щитовидна жлеза, орехи, здравословна диета, отслабване

Ако Вашите проблеми с щитовидната жлеза продължават и след лечението, повторете целия процес още веднъж. Редно е да посетите и лекар във връзка с този неприятен здравословен проблем. Йодът, който се намира в малки зелени орехи стимулира слабо активната щитовидна жлеза, за да произвежда повече хормони за правилната й функция. Тази жлеза с вътрешна секреция се нуждае от най-малко 200 микрограма йод дневно. Увеличеният прием на йод е от изключително важно значение за адекватното лечение на този здравен проблем.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!8 коментара

  1. Татяна на

    МЕД 40 ДНИ НА СЛЪНЦЕ ?! ТЦ-ТЦ-ТЦ-ТЦ … Малоумни измислици . След един ден лековития продукт ще се превълне просто в сладкарски сироп .

  2. Неда на

    В момента съм ги заложила и чакам да узрее съставката. Аз съм оперирана и 40% от жлезата ми е изрязана. Това, че орехите съдържат йод предполагам, че малко ще ми подсили функцията. А това за килограмите – няма сваляне, какво ли не съм пробвала. Всичко е от организма, разбута ли се нещо, ходи го оправяй. А пък и аз ще навърша 68 г. октомври, какво искам да съм манекенка, ли? Бях на 20 г., 55кг – сега 167 височина, 80 кг. тежина. Само да съм жива и здрава.

  3. Неда на

    В момента съм ги заложила и чакам да узрее съставката.Аз съм оперирана и40% от жлезата ми е изрязана.Това че орехите съдържат йод поне предполагам че малко ще ми я подсилят функцията.А това за килограмите няма сваляне,какво ли не съм пробвала.Всичко е от организма,разбута ли се нещо ходи го оправяй.А пък и аз ще навърша 68 г.октомври,какво искам да съм манекенка.Бях на 20г.55кг,сега 167 височина,80 гк.тежина.Само да съм жива и здрава.

Коментирай в Delo.bg