Надникнете в бъдещето си със съдбовната карта на древните ацтеки

0

И до ден-днешен, след повече от 20 века, съдбовната карта на ацтеките „Крилатата змия“ не спира да вълнува и да е актуална. За да отгатнете какво Ви чака в най-близко бъдеще, просто трябва да съберете всички цифри от рождената дата, месец и година и да ги редуцирате до едноцифрено число. ТАКА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПЪРВАТА ЦИФРА ЗА СЪДБОВНИЯ СБОР.

После съберете по същия начин и редуцирайте до едноцифрено числата на датата, месеца и годината, в които извършвате гадаенето, примерно днес. ТАКА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ВТОРАТА ЦИФРА ЗА СЪДБОВНИЯ СБОР.

Едва след това събирате двете цифри, които пак редуцирате до едноцифрено число

ПРИМЕР:

Рождената Ви дата е 26.02.1980 г., събирате 2+6+2+1+9+8 = 19, редуцирате до едноцифрено число 1+9=10 -> 1+0 = 1 ===> 1

Денят, в който правите гадаенето, примерно 25.09.2017 г., събирате 2+5+9+2+1+7 = 8 ===> 8

Накрая събирате редуцираната цифра от сбора на рождената дата, месец и година – 1 и от сбора от деня, месеца и годината в които правите гадаенето – 8 , т.е. 1+8 = 9. Сега открийте и прочетете значението на символа, който е под №9 в текста по-долу в статията.

ЗАБЕЛЕЖКА: Древните ацтеки са оставили и съвет, според който повторно гадаене има смисъл не по-рано от месец, след като сте правили предишното. Това време е нужно, за да може цифрите в „Крилатата змия“ – както наричали нумерологичната си таблица, да заемат нови позиции и съответно да определят нова прогноза за Вашето бъдеще.

1. КАЙМАН

Очакват Ви магични мигове, ако цифрата на съдбовния сбор е 1. Предстои Ви един от най-хубавите житейски периоди. Очакват Ви срещи, любов, контакти с интересни хора и много приповдигнато настроение. За постоянните партньори пък предстои много добри моменти, в които ще преоткрият защо някога са се събрали и живеят под един покрив.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

хороскопът на тракитеКакъв е характерът Ви, според хороскопа на траките

 

2. КОЗА

Предстои Ви период на задържане, моменти на изчакване. Знаете, че след дълъг бяг козата си дава кратка почивка, преди да покори поредната висока скала. По този начин и Вие, на които съдбовният сбор е 2, трябва да погледнете назад и да обмислите какво сте свършили по пътя си до тук. Определян от ацтеките още като „период на пауза“, предстоящите дни и седмици ще Ви даат възможност да съберете сили за следващо предизвикателство и да преосмислите натрупаното до момента. Очакват Ви много добри новини в професията и финансовото Ви положение.

3. ВОДА

Изключително благоприятни са предсказанията, които носи символът ВОДА. Водата значи прочистване на всичко лошо от кармата на човек, разсейване на облаците на трудностите. Време е за позитивни емоции, радост и пълно щастие. Именно такива моменти Ви предстоят. Опитайте се максимално пълно да преживеете този период и тази трансформация, защото тя е наистина необикновена. И все пак, ако се породят моменти на мъки и обърквания, бъдете сигурни, че те бързо ще отминат. Цялото това щастие е в личен и интимен план, а що се отнася до служебните ангажименти, то успехи в тази сфера са малко вероятни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Какъв е характерът Ви, според хороскопа на маите

 

4. ТРЪСТИКА

Очаква Ви период, в който ще се самовглъбите, ще си спомнятe миналото, дори на моменти не е изключено и да изпадате в депресия, ако нещата не вървят по план, който сте си начертали. Този знак на ацтеките символизира неотстъпчивостта пред трудностите, непреклонността пред неуспехите и противопоставяне на съдбовните превратности. Очаква Ви бъдеще в светли тонове, благодарение на Вашата жизненост и силна воля.

5. ОЦЕЛОТ

Този горски хищник е много хитър, жизнен и бърз. Такъв именно период Ви очаква и в краткото бъдеще – новости в работата, но и в интимния живот. Предстои Ви обвързване, което може да прерасне дори в брак от зачатъци на приятелство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Цигански хороскоп – най-точният в астрологията

 

6. ЛЕШОЯД

Един от най-сложните знаци на ацтеките. В никакъв случай не е свързан с нещастие, защото всички от пречките в периода, който Ви предстои, са напълно преодолими. Дадете ли си ясна представа за възможностите, то бъдете сигурни, че ще разрушите стените на несигурността и безпътицата, които смятате за непреодолими. Вашите сили може да са отслабени от безперспективна интимна връзка. Успешен ще се окаже опитът да подходите по алтернативен начин към проблемите си.

7. ВЯТЪР

Предстои Ви период на промени. Може да е лек бриз, неочаквана буря или дори ураган. Важното е, че промените, които следват, ще преобърнат живота Ви. Възможността да разсъждавате трезво и логично няма да бъде осуетена от нищо. Трудните моменти ще превъзмогнете основно с любовта, която партньорът Ви дава безрезервно. И все пак, бъдете внимателни откъде иде вятърът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

здравето, какъв тип жена сте според месецаКакъв тип жена сте, според месеца на раждане

 

8. ОГЪН

Навлизате в период на решителност, дързост и тотална промяна. Символът на огъня за ацтеките значи действие, колосална сила и жизненост. Ще поемете юздите на живота си в ръце и ще тръгнете в посока, която е мечтана, очаквана, желана. Имате сила в излишък, ето защо я ползвайте, без да се щадите. С доверие гледайте към периода, който Ви предстои. Няма място за каквито и да е колебания.

9. ДЪЖД

Дъждът е определян като божия благословия, неземно щастие и съдбовно благоразположение. Цифрата 9 е една от най-добрите в астрологичната карта на ацтеките. Тя е натоварена семантично с предсказание за добра реколта от усилията, които сте вложили с цялото си сърце за реализирането на нещо мащабно. Осъзнайте, че се намирате под влиянието на най-добрия съдбовен знак. Следващите дни и седмици ще бъдат за действия на смелите, особено в любовната сфера. Щастието е на една ръка разстояние – протегнете се, за да го вземете.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg