Какъв е характерът Ви според хороскопа на траките

0

Свидетелства на елински хроникьори и не едно открития на археолозите свидетелстват, че както маите, така и траките са имали невероятно точен хороскоп. Знаете ли, че прадедите ни са имали зодиак, който се основава на влиянията на водещите тракийски богове? Този хороскоп, кръстен „Вратата на богинята“, по името на Мегалита край Бузовград, разкрива как рожденият месец определя негативните и положителните качества на всеки човек. Тракийският хороскоп, определян като много точен от астролозите, също има 12 знака, но с тази разлика, че при него всеки от тях отговаря на конкретен тракийски бог. Отговаря ли описанието на Вашия характер? Проверете още сега!

Януари
Бендида – богинята на лова

Силни натури – такива са родените под този знак хора. Те са готови да помогнат и услужат на всеки в беда и недоимък, но не обичат да хленчат и търсят помощ за себе си. Типични интроверти са. Харесва им семейният уют и не искат да са част от големи и шумни компании. Сред природата е мястото, където обичат да прекарват своето свободно време. Цялостната отдаденост във всеки аспект е тяхното най-позитивно качество!

Февруари
Асдул – богът-конник

Убедени ли са в справедливостта на дадена кауза, представителите на знака на Асдул (Ездул) се борят до кръв, за да я спечелят или защитят! Астрологичните поданици на Асдул са успешни лидери и предпочитани ръководители на колективи. Избухливостта им, особено в напечени ситуации, е едно от негативните качества на тези хора.

Март
Кандаон – богът на войната

Нетърпеливи и често в центъра на спорове – такива са представителите на Кандаон. Харесва им да раздават съвети, дори и на хора, които нямат нужда от тях. Работохолици са и спазват съвсем стриктно всички срокове, когато са свързани със служебните им ангажименти.

Цигански хороскоп – най-точният в астрологията

 

Април
Зоура – богинята на зората

Лъчезарни и позитивни хора – такива са родените под този знак. Те са носители изключително и само на положителна енергия. Авантюристи по душа, предпочитат да експериментират с всичко, без да мислят за опасностите. В повечето случаи приятелският кръг на хората от този знак е преди роднинския и семейния. Основното негативно качество е поемането на рискове, които не са преценени.

Май
Плейстор – богът на светлината и блясъка

Душата на всяка компания – така са известни родените под този знак от тракийския хороскоп. Те са много позитивни и успяват винаги да привлекат вниманието върху себе си. Отличаващ се негативен нюанс в характера им, е липсата на такт. Тези представители на месец май, който е под властта на Плейстор, често не мислят как думите им биха се отразили на човека срещу тях.

Юни
Пурмерул – богът на огъня

Страстни личности и пламенни натури – такива са представителите на месеца, подвластен на бога на огъня. Справедливостта за тях е на първо място и я защитават на всяка цена и с всички налични средства. Агресивността е негативното качество на родените под знака на Пурмерул.

най-добрите места за почивки на всяка една от зодиитеТрите най-добри места за почивка за всяка зодия

 

Юли
Витус – богът на живота

Спортни натури, които не обичат еднообразието и да тъпчат на едно място. Представителите на този знак се захващат твърде често с много задачи накуп, но пък ги приключват винаги успешно. Егоизмът е отрицателната им черта, който проявяват по отношение на приятели и роднини, за сметка на личното удоволствие и служебните си ангажименти.

Август
Земела – богиня на земята и плодородието

Изведете ли от семейното огнище представителите на този знак, за да ги откарате в шумна компания, ще сгрешите много. „Домът е моята крепост“ – девизът на хората, чийто „патрон“ е Земела. Строги, но справедливи са спрямо децата си и тяхното възпитание. Твърде често отрязват като с нож дългогодишни приятелски контакти и се изолират от околния свят.

Септември
Зеланос – богът на веселието и виното

Ето ги купонджиите в тракийския хороскоп. Трудно можеш да задържиш някой от този знак на едно място. Непрестанно са в търсене на нови емоции, нови места, експериментират с нови дейности. От тук идва и непостоянството – тяхното негативно качество.

тест, който показва характера ниТова е най-добрият тест, който разкрива водещите черти на човешкия характер

 

Октомври
Дарзалас – богът на подземния свят

Има ли хора, които си падат по луксозния начин на живот, то това са представителите на този знак. А на всичкото отгоре лъскавият лайфстайл им приляга перфектно. Коректни са както в личните, така и в професионалните отношения. Горделивостта им е основното негативно качество.

Ноември
Перкун – богът на бурите и гръмотевиците

Пълни с живот, импулсивни и позитивни са представителите на този знак от тракийския хороскоп. „Първо действам, после разсъждавам“ – това е принципът, от който се ръководят хората, от месеца на Перкун. Не харесват някой да им се бърка в нещата, както и да ги съветват – за добро или зло.

Декември
Зумурдос – богът-лечител

Изключително добри слушатели и психолози са хората от този знак. От тях всеки може да потърси утеха или правилен съвет. От друга гледна точка, хората, чийто водещ бог е Зумурдос, са разпилени и разхвърляни. Чувстват се отлично в собствения си хаос, който намират за… подреден! Недостатъците им се компенсират от тяхната сърдечност.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg