Какъв е характерът Ви според хороскопа на маите

0

Смята се, че най-точна оценка за личността и характера на човек може да даде хороскопът на маите, заради техните завидни познания по математика и астрономия. Ето коя зодия (животно) сте, според техните тълкувания:

Хороскопът на маите

Родените между 13 декември и 9 януари са ГУЩЕРИ. Те са душата на компанията, непрекъснато разказват забавни истории. Изключително страстни са. Имат принципи, на които не обичат да изневеряват. Като личности са независими, но не биха обърнали гръб на близки и приятели. Славят се с високи изисквания към себе си и останалите.

хороскопа на маите

Предимно актьори и художници, според маите, стават родените между 10 януари и 6 февруариМАЙМУНИТЕ. Те имат проблеми в личния си живот, заради високото желание да забавляват хората, но по този начин пренебрегват близките си. Изключително суеверни са, но трудно се задържат на едно място или пък се концентрират.

хороскопа на маите

Под знака на ЛЕШОЯДА попадат тези, които са проплакали за първи път между 7 февруари и 6 март. Всичко около тях бива заредено с късмет – те са истински талисмани. Същински приключенци, обичащи новите предизвикателства. Не обичат да ги съдят, изключително горделиви и рядко грешат. Знаят как да се забавляват и виждат нещо забавно във всяка ситуация.

хороскопа на маите

Зодия ЯГУАР са родените между 7 март и 3 април. Те имат изключително добре развита интуиция към околните. Именно отношенията с останалите са на първо място, но заедно с това те са тихи и мистериозни хора. Изключително потайни, дори пред най-близките си. Не понасят второто място и са добри стратези.

хороскопа на маите

От 4 април до 1 май е периодът на ЛИСИЦАТА. Родените в този времеви диапазон са спокойни, любящи и дори нежни. Не са свикнали да отстояват правата си, склонни са да отстъпят, мразят да се ядосват и го правят трудно.

хороскопа на маите

Лесно избухващи и придаващи излишна драматичност във всяка ситуация са родените между 2 и 29 май. Те са зодия ЗМИЯ и обичат винаги да са първи, без значение от цената на успеха.

хороскопа на маите

Под знака на КАТЕРИЦАТА са тези, които празнуват рожден ден между 30 май и 26 юни. Готови са в името на любовта да пренебрегнат близки и роднини. Изключително чувствителни, често изпитват любовни разочарования.

хороскопа на маите

Родените между 27 юни и 25 юли са КОСТЕНУРКИ. Славят се с това, че трудно поставят началото на любовта и приятелствата. Не биха премълчали пред несправедливостта.

хороскопа на маите

Подходящи за глава на семейство са ПРИЛЕПИТЕ, които са родени между 26 юли и 22 август. Те са радетели на справедливостта. Честни и постоянни, но ако някой ги излъже, стават груби и агресивни.

хороскопа на маите

СКОРПИОНИТЕ пък се славят със своята памет. Родените в периода 23 август и 19 септември са категорични в действията си, още повече, че биха отвърнали, ако им отмъстите. Предпочитат да демонстрират своите чувства.

хороскопа на маите

От 20 септември до 17 октомври е времето на ЕЛЕНА. Сърдечни и интуитивни, отдават се на човека до себе си. Това е най-романтичната зодия, според маите.

хороскопа на маите

Непокорни, мразещи правилата, но пък много практични. Това е характерно за родените между 18 октомври и 14 ноември. Те са зодия СОВА.

хороскопа на маите

Тези, които са се родили между 15 ноември и 12 декември са център на особено внимание. Заобиколени са от много хора, които са готови на всичко, за да спечелят вниманието им. ПАУНИТЕ са изключително чаровни и никой не може да им устои.

хороскопа на маите

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Годината на огнената маймуна, китайски календар, източен хороскоп, огнена маймунаКоя е Вашата зодия, според славянския хороскоп

 

животно, имеНа кое диво животно приличате според името Ви?

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg