На кое диво животно приличате, според името

3

Индианците още от древността са смятали, че всеки човек прилича на някое животно в дивата природа. Кое е това животно, зависи от името, което носи човекът. Предлагам Ви да проверите тази индианска теория и да видите кое е дивото животно, на което приличате.

Това, което трябва да се направи е следното: на всяка буква от Вашето име отговаря дадена цифра в таблицата.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
А Б В Г Д Е Ж З И
Й К Л М Н О П Р С
Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ
Ь Ю Я            

Съберете всички числа, съответстващи на малкото Ви име, докато получите едноцифрено число. Изключение ще направите само ако сборът е 11 или 22 – това са специални числа.

Ето и един пример: име Иван – 9+3+1+5=18=1+8=9

Ако сборът е 1, Вашето животно е РИС

На кое диво животно приличаш според името си?

Тези хора са тайнствени и трудни за разгадаване, което пък ги прави и изключително трудни за манипулиране. Те са много хитри и абсолютно непредсказуеми, от тях може да очаквате всичко по всяко време. Характерно за тях е, че са бунтари по дух, но освен това са и егоцентрици. Това обаче, не означава, че са лоши хора – те са искрени и откровени, понякога дори до степен в която нараняват околните. Не са подмолни и лицемерни, ценят личното си пространство. Същевременно за тях е характерно, че са много отговорни и целеустремени, а така също изключително всеотдайни към близките си хора и децата си.

Ако сборът е 2, Вашето животно е ВЪЛК

На кое диво животно приличаш според името си?

Много често, без дори да го осъзнавате, карате хората около вас да бъдат напрегнати. Предизвиквате у тях страх от това да не направят грешка или да не кажат нещо, което не трябва пред вас. Вдъхвате респект, а мнозина ви възприемат като сприхави и и трудни по характер. Това обаче не е съвсем вярно – просто имате природна енергия и сила, които карат по-слабите хора да Ви възприемат като заплаха. Зад тази сурова обвивка се крие мила душа на състрадателен човек с много голямо сърце.

Ако сборът е 3, Вашето животно е ЕЛЕН

На кое диво животно приличаш според името си?

Подобно на тези красиви и грациозни животни, вие също сте чаровни и изящни. Винаги заемате лидерската позиция независимо дали у дома, на работното си място или в обществото. Хората ви обичат и ви се доверяват, защото сте позитивни и харизматични личности. Компанията ви винаги е желана както от вашите близки, така и от останалите хора, които винаги успявате да спечелите със своето излъчване.

Ако сборът е 4, Вашето животно е ЛИСИЦА

На кое диво животно приличаш според името си?

Тези хора са много находчиви и пробивни, а освен това са хитри и добри манипулатори. Те се адаптират към всичко изключително лесно и бързо и определено не са отборни играчи. Предпочитат всичко да вършат сами, за да не бъдат ограничавани от някой друг. По този начин могат да разгърнат по най-добрия начин големия потенциал, който притежават.

Ако сборът е 5, Вашето животно е МЕЧКА

На кое диво животно приличаш според името си?

Вие сте от хората, които някак винаги успяват да намерят сили в себе си. Благодарение на това свое качество, успявате да преодолеете всички трудни ситуации да разрешите и най-заплетените проблеми, след което уверено да продължите напред. Това, което е характерно за тези личности е, че са изключително устойчиви психически, силни по характер, борбени и заклети оптимисти – никога не се предават. Затова изключително много се дразнят от хората, които постоянно се оплакват от нещо, мрънкат или се самосъжаляват. Основното нещо, в което вярват този тип хора, е че всичко може да бъде направено и преодоляно, стига да го поискаме.

Ако сборът е 6, Вашето животно е ЯСТРЕБ

На кое диво животно приличаш според името си?

Подобно на ястреба, тези хора са много наблюдателни и за тях повечето хора са лесно разгадаеми – приличат на отворена книга. Имат силна интуиция и много вярна пренецка за хората, която си създават изключително бързо. Впечатлението, което някой създава у тях на първа среща обикновено е абсолютно правилно и те никога не грешат в преценката си за даден човек. Това силно развито шесто чувство и добра интуиция е съчетано с бърз и остър ум, както и с голяма прозорливост.

Ако сборът е 7, Вашето животно е ТАРАЛЕЖ

На кое диво животно приличаш според името си?

В този случай става дума за хора, които са безкрайно нежни и всеотдайни. Те обичат да дават на околните любов, топлина и са изключително мили. Въпреки това са отлично знаят цената на всяко нещо и са много здраво стъпили на земята. И понеже не обичат и не предприемат излишни рискове, много хора ги определят като скучни, което всъщност не е така. Всъщност вие сте хора на разума и логиката, винаги залагате на сигурното и така трупате успех след успех.

Ако сборът е 8, Вашето животно е КОН

На кое диво животно приличаш според името си?

Точно като това красиво и свободолюбиво животно, вие сте хора с необуздан дух и много самостоятелни. Вие сте диви и цените свободата си, но освен това притежавате много силен дух и воля. Заради вашата опърничавост, понякога сте причината за главоболия на хората около вас и на вашите близки, но всичко се забравя бързо защото имате добро сърце. Това са едни изключително предани хора, които никога и за нищо не биха предали приятел, а за своите близки и обичани хора са в състояние да преобърнат света ако е нужно.

Ако сборът е 9, Вашето животно е МУФЛОН

На кое диво животно приличаш според името си?

Тези хора биха могли да бъдат описани като изящни и силни. Не рядко са склонни към отчаяние и песимизъм, или просто загубват правилната посока на пътя, но това е съвсем в реда на нещата за тях. Защото те винаги търсят, а така съществуват и рискове да се загубят. Това са хора – философи, природно интелигентни, които винаги мислят и се вълнуват само от духовната страна на нещата. За тях битовизмите, материализма, глупостта и кича са нещо, което не ги интересува и ги отвращава.

Ако сборът е 11, Вашето животно е СНЕЖЕН ЛЕОПАРД

На кое диво животно приличаш според името си?

Хора, които са родени победители. Няма нещо, с което да се захванат и то да не пожъне успех. Едно от вашите най-силни качества е, че сте изключително адаптивни и успявате да се нагласите към всяка промяна. Винаги сте целеустремени и гледате напред и няма нещо, което да ви уплаши или спре.

Ако сборът е 22, Вашето животно е БИЗОН

На кое диво животно приличаш според името си?

Подобно на снежните леопарди, бизоните също са уникални хора, които притежават изключителна вродена мъдрост. Тя е нещото, отличаващо ги от повечето хора, които никога не биха могли да я постигнат, независимо от житейския си опит и познанията си. Вие сте от този тип хора, който е пример за останалите. Винаги оцелявате и намирате правилното решение.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!3 коментара

Коментирай в Delo.bg