Най-сексапилният лекар в света търси истинската любов

0

Да бъдеш лекар е призвание, но да бъдеш най-сексапилният лекар в света е … призвание пълно с предизвикателства и огромен брой фенове. Ако някога сте се питали дали има такива секси лекари като тези, които виждаме във филмите по телевизията, то отговорът е – категорично ДА.

Доказателството е 26 годишният лекар от Ню Йорк Михаил Варшавски, който е по-известен като д-р Майк.

Най-сексапилният лекар в света търси истинската любов

Втора година вече той има своя практика в Медицинския център в Съмит като семеен лекар. В момента специализира остеопатия – тази част от медицината, която се занимава с лечение на ставите, мускулите и гръбнака.

Разбира се, сексапилът има различни измерения и е въпрос на гледна точка, но при този лекар няма място за съмнение. През миналата година той бе обявен от списание People за най-сексапилния лекар на планетата.

Най-сексапилният лекар в света търси истинската любов

Д-р Майк е изключително популярен и в социалните мрежи. В Instagram той има повече от 1 милион почитатели. Подобно е положението и във Facebook и Twitter, където профилите му са обект на огромен интерес и постоянно валят коментари и харесвания.

Самият той също подхранва постоянно интереса на своите фенове в интернет, като пуска често свои снимки. Причината обаче, не е суета, а благотворителна кауза. По този начин събира средства за различни благотворителни инициативи, с партньорството на приложението за срещи, наречено Coffee Meets Bagel.

Най-сексапилният лекар в света търси истинската любов

Д-р Майк изглежда като истински модел, а усилията му в момента се насочени към това да превърне своята голяма популярност в интернет в нещо, което е полезно.

Сега, той е обявил търг с примамлива награда, която е мечта за всяка жена. Победителят ще спечели уикенд с него, включващ пътуване до Ню Йорк, нощувка в 4-звезден хотел, както и вечеря в престижен ресторант, притежаващ звезда Мишлен.

Най-сексапилният лекар в света търси истинската любов

Всички средства, които бъдат събрани, отново ще отидат за благотворителни цели. Всъщност, сексапилният доктор Варшавски има фондация, която ръководи успешно. Нейната цел е да подпомага студенти по време на тяхното образование.

Най-хубавото е, че младият и красив лекар е необвързан и подобно на голяма част от жителите на Ню Йорк, усилено се опитва да открие любовта и да си намери приятелка. Освен, че обича космополитния град и скъпите автомобили, д-р Майк е любител на животните и има свой любимец – кучето хъски Рокси.  Най-сексапилният лекар в света търси истинската любов

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg