Коя е Вашата зодия според славянския хороскоп

0

Всички днес знаем своята зодия според традиционния хороскоп. Ето обаче,

според славянския тотемен хороскоп, коя е нашата животинска зодия.

Родените между 10 декември – 9 януари са мечка. Те са много мързеливи, но пък талантливи и умни. Залагат на домашния уют и хармония пред това да постигат големи успехи. Рядко се налагат върху околните, въпреки своята сила и възможност за респект.

Коя е Вашата зодия

Под зодия вълк са родените в периода 10 януари – 9 февруари. Те не биха предали добрите си приятели никога и зачитат семейството. Биха нападнали всеки, който се опитва да им вземе нещо любимо. Могат да се похвалят със своята честност.

Коя е Вашата зодия

Гарваните са родени между 10 февруари и 12 март. Те са известни с интелектуалния си капацитет и трудни въпроси за тях няма, не се страхуват от нищо. Дори се смята, че това е зодията на всички ясновидци и пророци.

Коя е Вашата зодия

Хората, убедени в собствената правота дори като знаят, че грешат, са най-често родени между 12 март и 11 април и са зодия видра. Славят се със своята безкористност и обичат да помагат на нуждаещите се.

Коя е Вашата зодия

Жаба е зодията на родените между 12 април и 13 май, които могат лесно да се адаптират към нова среда, независимо от условията. Те лесно се справят с всичко, което си поставят като цел.

Коя е Вашата зодия

Между 14 май и 15 юни пък е отредено времето на лисицата. Хората родени в този период се опитват да избегнат опасностите, защото се страхуват от тях. Обичат да не си довършват работата веднага, но пък след това наваксват бързо. Те са весели, но и много коварни.

Коя е Вашата зодия

Под знака на мишката попадат родените между 16 юни и 13 юли. Те често изпадат в период на пълен непукизъм, в който предпочитат да си почиват, но пък това бързо отминава. Отличават се със своята обичливост, добродушност и нежност.

Коя е Вашата зодия

В периода 14 юли – 15 август са родени хората със зодия охлюв, които се оказват прекрасни лидери, умеещи да водят последователи след себе си. Тях може да ги смути лесно несправедливостта и обичат да се раздават, помагайки на хората, имащи нужда.

Коя е Вашата зодия

Рис е зодията на родените между 16 август и 12 септември. За тях също са характерни лидерски качества, но са и доста раними, често уязвими и живеят в свой собствен свят.

Коя е Вашата зодия

Зодията пчела пък е отредена за родените в периода 12 септември – 14 октомври. Те са много работливи и дори поемат чужди задължения, което не им пречи.

Коя е Вашата зодия

Родените между 15 октомври и 12 ноември са със зодия бобър. Те са много спокойни, ценящи възможностите, но не обичат друг да ги командва.

Коя е Вашата зодия

Последната зодия в Славянския календар е куче и се отнася за родените между 13 ноември и 9 декември, които са безстрашни, лоялни и честни. От тях е изключено да очаквате удар под кръста и винаги държат на думата си.

Коя е Вашата зодия
И още любопитни теми, които ще предизвикат интереса Ви:

Коя е Вашата зодияКое вино е най-подходящо за всяка зодия?

 

Коя е Вашата зодияКакъв е характерът Ви, според кръвната група?

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg