Цигански хороскоп – най-точният в астрологията

2

Знаели ли сте досега, че и циганският етнос има собствена астрологична карта, която определя кармата и водещите характеристики според деня и месеца, в който е роден всеки човек. Подобно на добре познатият ни хороскоп, в циганският също зодиите са 12. Открийте Вашия изгряващ знак според тази определяна като изключително точна зодиакална система.

Кама
21 март – 20 април

Една от най-практичните зодии в циганския хороскоп. Родените в началото на пролетта не губят своето време да криволичат и да заобикалят пътя към крайната си цел, напротив. Те стремглаво и бързо се придвижват към което са се устремили. Кама е зодия, която се слави с изключителна интуиция. Хората, родени под този знак изкарват много лесно своите пари, успешни са в търговията и им върви в хазарта. Страст им е спортът, допадат им всякакъв вид съревнования, както и конкурентната среда. Вървят по пътя си импулсивно, понякога дори агресивно. Отлични администратори са, умеят и да организират отлично финансите си. Едни от най-здравите в циганския зодиак са представителите на знака Кама.

Венец
21 април – 20 май

Комфорт и разкош – любими са на представителите на зодиакалния знак Венец. Дали пък не са създадени всички земни богатства и красоти именно за тях? Хората от тази зодия са податливи да харчат лесно парите си, но пък и бързо съумяват да спечелят нови авоари. Настойчиви са Венците – инатливи, но пък упорити. Това може да предизвика у близките и колегите раздразнение – нещо, което обрича на самота представителите на този изгряващ знак. Цялата енергия, която притежават са готови да вложат в работата си, защото са наясно, че благата и успехите никога не идват даром. Именно тази тяхна упоритост им носи невиждани успехи и личностно израстване. Доста често Венците работят в сфери, свързани с медиите, забавленията, рекламата или модата. Здравето им е стабилно, но за това е нужно редуване на работа и почивка, както и разделно хранене.

Свещник
21 май – 20 юни

Това е зодията, която отговаря на социалните контакти – интимни връзки, нови запознанства, стабилни приятелства. Свещниците никога не биха демонстрирали равнодушие към околните и техните проблеми. Топлина и добродушие излъчват представителите на този зодиакален знак от циганския хороскоп. Именно това ги прави любимци на всички. Безкористни и щедри са, но никога не го показват публично. Изключително умни, предизвикващи възхищение и разбиращи са хората от зодия Свещник. В тяхната същност е първо да натрупат състояние, а след това да харчат. Ненаситността им да имат още и още понякога взема връх и са на ръба на скъперничеството. Спорт и доста движение е нужно на Свещниците, ако искат да са здрави и в добра физическа форма.

ВИЖТЕ ОЩЕ:
Какъв е характерът Ви според хороскопа на маите

 

Колело на каруца
21 юни – 21 юли

Ако има импулсивни и свръх емоционални хора в циганския зодиак, то това са представителите на зодия Колело на каруца. Характеризират се с неустойчив характер, непостоянни са и често в състояние на афект, но това не им пречи да са прекалено уязвими. Много обичат да се хранят и да спят. В повечето случаи са мълчаливи, но пък наблюдават зорко и трупат информация. Имат способността да бъдат много концентрирани, внимателни са, което автоматично ги прави лидери на големи колективи и довереници на шефовете. От дългото мислене и съсредоточаване могат да си докарат мигрена. Честата смяна на работата и разсейване на вниманието ще им гарантира отлично здраве.

Звезда
22 юли – 22 август

Най-магнетичните в циганския зодиак! Звездите са пленяващи и свръх очарователни, добре осъзнават това и се възползват максимално от този съдбовен дар! Магическите им способности, гарнирани със сияние и великолепие са основните им оръжия срещу житейските несгоди и трудностите по пътя им. Хората от зодия Звезда са галениците на съдбата, те са изключително щастливи. Радват се на добро здраве, но пък да внимават с гръбнака и ставите, защото са им слабите места. Препоръчително е отделят време за плуване по тази причина.

Камбана
23 август – 22 септември

Родените под този зодиакален знак са надарени с естествен чар и неповторима доброта. Камбаните са изключително трудолюбиви, гледат света под друг ъгъл и са свръх отговорни. И трите преимущества им отреждат сериозно място в социума. На представителите на зодия Камбана е присъщо да изслушват внимателно и да критикуват конструктивно, но на моменти са доста изискващи. Те ползват парите, за да имат сигурност, но и за да се чувстват важни. Анализират дълго и се оттеглят за размисъл преди да сключат сделка или да започнат преговори – вродена тактика. Добродушието и тяхната природна сърдечност им помагат да се радват на отлично здраве. Леки физически упражнения, масаж и почивка в тиха и спокойна атмосфера са препоръчителни за Камбаните.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Коя е Вашата зодияКоя е Вашата зодия според славянския хороскоп

 

Монета
22 септември – 22 октомври

Отлични оратори са хората от тази зодия – очарователни и надарени да говорят добре, а и да бъдат чути. Монетите знаят как да се справят и с най-нищожния проблем. Преливат от позитивна енергия, а хубавото си настроение споделят с удоволствие с околните. Благоразумни и рационални са като отдават значение не само на физическите, но и на душевните качества. За тях е еднакво важна и вътрешната красота, и осанката. Харесва им да оставят отлично впечатление за себе си, което обяснява защо отделят голямо внимание на външния си вид.

Сабя
23 октомври – 21 ноември

Хората от зодия Сабя гледат напред и приемат всички промени лесно, но пък и ценят традициите. В общи линии това е знакът на мъжеството. Винаги ще намерят адекватно решение на проблем или трудна задача, което е съдбовният подарък за представителите на този изгряващ знак от циганския хороскоп. Загадъчни и силни са Сабите. Характерът им е неукротим, твърд, предизвикващ почит и дълбок респект. Възприемчиви и аналитични са. Стараят се да вникват във всичко, което вършат – влагат любов и желание. Здравето им е добро, а в интимните отношения са страстни, дори обичат да използват сила.

Брадва
22 ноемви – 21 декември

Хората, за които търсенето на силни емоции в живота е водещо, са родени в този период на годината, подвластен на зодия Брадва. Те обичат да рискуват и с увереността си посрещат смело всеки нов ден, който за тях носи символиката на избора, интересните преживявания и свободата. Природно надарени са с „остър ум“. Те са душата на всяка компания, а причината за това се крие в необичайната им съобразителност и непринуденост. На тях може да се разчита. Алтруизъм проявяват, що се отнася до финансите и винаги помагат с пари на познати и близки. Твърде често обаче, хората злоупотребяват с прекалената доброта на Брадвите. Психически и физически силни са, но пък често се оплакват от преумора. Ето защо, е добре да пътуват далеч от дома, където ще намерят съвършения отдих.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

най-добрите места за почивки на всяка една от зодиитеТрите най-добри места за почивка за всяка зодия

 

Подкова
22 декември – 19 януари

Тези хора възприемат околния свят чувствено, определят ги като непоправими ентусиасти. Предани и надеждни са Подковите – приятели, които са готови да се отзоват в беда винаги. Гонят целта си, проявяват упоритост, когато знаят, че крайният резултат си струва, имат необуздан стремеж към съвършенство. Не е по вкуса им да преживяват чести промени. Праволинейни са, но безстрашни, дръзки и поставят семейството на първо място в живота си. Успехите им в работата ги правят отлични ръководители – отговорни са, а проектите им винаги са обречени на успех. Здравето им е прекрасно, но проблеми често срещат с кожата, зъбите и костите. Препоръчителни за Подковите са разходките на чист въздух.

Чаша
20 януари – 19 февруари

Чашите са нерешителни и колебливи. Твърде много се вслушват в чужди идеи и в мислите на други хора и така позволяват да управляват живота им. Непоследователни са, оставят зад себе си недовършени неща, нищо че са дарени с оригиналност и креативност. Хармоничен знак е Чашата. Добър баланс имат в отношенията с хората, а мечтата им е да направят щастливи всички. Успешни са в хазартните игри, но в повечето случаи изхарченото надвишава в пъти печалбата. Лесно се изморяват, но пък са с добро здраве. Липсата на работа и неангажираността им като цяло може да ги докара до психическо и физическо изтощение.

Качулка
20 февруари – 20 март

Недоверчиви са Качулките, но пък много спокойни и сериозни. Приятелството е най-великият подарък от съдбата за тях. Представителите на този знак от циганския хороскоп имат уникалната дарба лесно и бързо да се сприятеляват и да помагат в случай на необходимост. Срещат често парични затруднения, но пък за сметка на това откриват бързо решение на финансовите си проблеми. Изобретателни и трудолюбиви са Качулките, а в работата си са предприемчиви и решителни. Тишина, спокойствие и добра атмосфера – това е нужно, за да са здрави и да се в пълен комфорт. Добре им влияят фитнесът, леката гимнастика и масажите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

коя е първата гласна буква в името ВиКакъв е характерът Ви според първата гласна буква в името

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!2 коментара

Коментирай в Delo.bg