Най-лошите авиолинии в света

0

Представяме Ви самолетите на севернокорейския превозвач Air Koryo. Тези авиолинии се славят със самолетите си от миналата епоха, които могат да минат за истински „забележителности”.

Ако летите с техен самолет Ил-62 и се наложи да се използват евакуационните изходи – това ще бъде мисия абсолютно невъзможна. Ще се сблъскате с пътническите седалки, които удобно са разположени точно на вратата за извънредни ситуации.

Аварийният изход в самолета... Без коментар!

Ще се случи  понякога по време на полет да се изключи двигателят от едната страна на самолета. Но това не бива да Ви отказва от приключението. За съжаление самолетите все още са в експлоатация, въпреки че животът на двигателя е до 8 хиляди часа във въздуха.

Пасажерските седалки са толкова много, че остава само тясна пътечка в средата, по която пътниците някак трябва да успеят да се доберат до своите места. Разликата с бизнес класата е само в броя на седалките.

Седалките в самолета IL-62

А също имате избор дали да не летите в смесена класа, в която бизнес класата се отличава по това, че седалките са по две и са вляво на тясната пътечка.

Освен това седалките са снабдени с екстрата да се местят в която си изберете посока. Но все пак имат колани за безопасност, които вероятно помнят Втората световна война.

Пътнически колан

В Инструкциите за безопасност може лесно да се ориентирате, но ще Ви се наложи да включите логическото си мислене, защото думите на английски език са кът.

Инструкции за безопасност

Менюто, включено в цената на билета, е изцяло от китайската кухня.

Инструкции за безопасност

Пасажерската тоалетна и умивалник са от типа като във вагон на пътнически влак.

Само не се шокирайте като разберете как изглежда пилотската кабина! Пилотите вместо на удобни столове, управляват самолета седнали върху седалки, приличащи повече на чували, някъде от средата на 70-те.

IL-62 - Пилотска кабина

Решението в края на полета пътниците да слязат от самолета е уникално. Защото изходът минава през кухнята…

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg