Най-красивите стюардеси в света са в „Air France“

0

В света се правят всякакви класации за всичко и по всяко време. Някои от тях са полезни, други абсурдни, а трети се твърде спорни, тъй като в много случаи изборът дали едно нещо е хубаво или не толкова хубаво е въпрос на различна гледна точка. И в тази връзка веднага искам да ви дам един пример – поредната класация. Тя подрежда десетте авиокомпании в света според красотата на техните стюардеси.

Стюардесите на Air Asia

Стюардесите на Air Asia

Разбира се, красотата е относително нещо и всеки има свои собствени разбирания за нея, но така или иначе сигурно ще ви бъде интересно да научите на кои самолети може да откриете най-красивите стюардеси.

Оказва се, че французойките, които са пословични със своя стил и красота, заслужават това признание, тъй като именно служителките на френската авиокомпания „Ер Франс“ са оглавили тази класацията.

Най-красивите стюардеси в света са в "Ер Франс"

Най-красивите стюардеси в света са в „Air France“

Топ 10 е съставен от специализиран интернет сайт, наречен BS Aeronautics. Веднага след победителките сред въздушните красавици, се нареждат стюардесите на „Сингапур еърлайнс“, а трети са служителките на руската компания „Аерофлот“.

Стюардесите на Singapore Airlines

Стюардесите на Singapore Airlines

Ето всички авиокомпании в топ 10 с най-красивите стюардеси:

  1. Air France (Франция);
  2. Singapore Airlines (Сингапур);
  3. Аерофлот (Русия);
  4. Kingfisher Airlines (Индия);
  5. Cathay Pacific (Хонконг);
  6. Emirates (Дубай);
  7. Air Asia (Малайзия);
  8. Lufthansa (Германия);
  9. Thai Airways International (Тайланд);
  10. Virgin Atlantic (САЩ).

При съставянето на класацията не е използвана никаква методология или критерии – тя е направена изцяло въз основа на личните предпочитания на работещите в редакцията на сайта. Все пак, не е взета под внимание само физическата привлекателност на жените, а така също техният стил и елегантността им.

Стюардеса от "Аерофлот"

Обосновката на редакция за победителките от „Ер Франс“ е, че те са били определени за най-красиви заради привлекателната им външност и вида им на модели, както и заради прекрасните им униформи, които са дело на световноизвестния дизайнера Кристиан Лакроа. Рускините, освен с чар и красота, също са впечатлили оценяващите ги със своите облекла, които са яркочервени на цвят.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg