Румънец продава девствеността си за 2000 евро

0

румънецБодигард от Румъния е готов да се раздели със своята девственост срещу 2 хиляди евро. Новината съобщи вестник „Дейли мирър“. 24-годишният румънец Джорджан Салиниевичи е готов да се раздели с досегашния си монашески живот навръх 8 март по повод Международния ден на жената.

Младият мъж е дал цена на своята непорочност – 2 000 евро чисти пари. Джорджан Салиниевичи е предприел смелата крачка в живота си, след като установил, че много девствени представители на срещуположния пол продават своята невинност с интернет обяви. Румънецът подчертава под обявата си, цитирана от „Дейли Мирър“, че ще даде своята девственост на „порядъчна дама“.

румънецДжорджан Салиниевичи е спрял образованието си, тъй като не можел повече да плаща таксите към университета.

„Дамата, която ще бъде първа в интимния ми живот трябва да не е много грозна. На първо място трябва да е почтена и симпатична“,

категоричен е румънският охранител.

румънецГардът има вече и оферта, но я отхвърлил възмутен. Причината – 29-годишна жена се пробвала да намали драстично исканата сума като контрапредложението й възлизало на едва 1125 евро!

За да рекламира нестандартното си предложение за първи секс в живота си, Джорджан Салиниевичи разлепил обяви навсякъде в град Галац, откъдето е родом. Приятелят му Васил Хан признал, че Джорджан досега имал няколко връзки, но с момичетата не са стигали до крайни интимности, защото не му харесвали особено.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg